Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Search Forums

Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Mark Blue
Forum: General Talk And Support 11th January 2006
Replies: 6
Views: 4,030
Posted By Mark Blue
I'm glad I'm not the only one Tizio! I have had a...

I'm glad I'm not the only one Tizio! I have had a few mornings when I put the "New" disc in to play and it looks real good!, but wait!, there is no sound! Oh yeah, I forgot to Un-mute the player....
Forum: General Talk And Support 10th January 2006
Replies: 6
Views: 4,030
Posted By Mark Blue
I always have kept my AC3 audio because I like...

I always have kept my AC3 audio because I like the sound, but another reason is that It always plays in my Philips 643 stand alone player. I have heard and read horror stories from people that have...
Forum: General Talk And Support 10th January 2006
Replies: 6
Views: 4,030
Posted By Mark Blue
Thanks for the response Tizio! I will give it a...

Thanks for the response Tizio! I will give it a go once again to see what the deal is. I guess I should start using MP3 sound instead of leaving AC3 audio when I encode a movie. I have just started...
Forum: General Talk And Support 10th January 2006
Replies: 6
Views: 4,030
Posted By Mark Blue
Slight Seek Problem!

Hi Guys! First off I want to say how great of media player BS Player is! Super Great software! Now here's my slight problem. I really don't think this is a problem with the player itself, but here...
Forum: Bug Reports And Codecs 21st August 2005
Replies: 10
Views: 8,954
Posted By Mark Blue
Hello Tizio! I just want to take a little time to...

Hello Tizio! I just want to take a little time to thank you, Adicoto, and BSPeter for your guys input and help that you give us less knowledgable people here on the forum. I am a regular viewer of...
Forum: Feature Requests, Feedback And Suggestions 27th February 2005
Replies: 9
Views: 14,327
Posted By Mark Blue
It sure would be a nice addition!

It sure would be a nice addition!
Forum: General Talk And Support 3rd January 2005
Replies: 1
Views: 3,168
Posted By Mark Blue
To whom it may concern! I uninstalled/installed...

To whom it may concern! I uninstalled/installed my player again, and presto!, I am able to capture images again. I am not sure what the problem was, but as of now I am back captureing frames once...
Forum: General Talk And Support 3rd January 2005
Replies: 1
Views: 3,168
Posted By Mark Blue
Having "Weird" problem with "Frame Capture&qu

Hello guys! I have got the most recent version of BS Player and I have had no problems with it till recently with my "frame capture" function. I know most people who have had problems with this...
Forum: Bug Reports And Codecs 6th August 2004
Replies: 21
Views: 20,765
Posted By Mark Blue
Thank You Much! I appreciate Your help And Info!

Thank You Much! I appreciate Your help And Info!
Forum: Bug Reports And Codecs 6th August 2004
Replies: 21
Views: 20,765
Posted By Mark Blue
Thank You Gamer858 and BS Peter! I unchecked...

Thank You Gamer858 and BS Peter! I unchecked "Auto Protect" in Norton and clicked on My BS Player Icon and my player popped up pretty darn quick! Everything seems to play with no major hangups! I am...
Forum: Bug Reports And Codecs 6th August 2004
Replies: 21
Views: 20,765
Posted By Mark Blue
I forgot one more thing I have done in the last...

I forgot one more thing I have done in the last few days is that I installed a new Lexmark printer to my PC! I don't know if installing a "New" program might have something to do with this problem I...
Forum: Bug Reports And Codecs 6th August 2004
Replies: 21
Views: 20,765
Posted By Mark Blue
Thanks BS Peter!

You might have something here! I do run Norton Anti Viris and do recieve automated updates periodically from them. I have Windows XP plus I do get automated updates from microsoft. I installed an...
Forum: Bug Reports And Codecs 5th August 2004
Replies: 21
Views: 20,765
Posted By Mark Blue
BS Player Was Working Great! Now Acting REAL Sluggish!

Hey Guys! First of all I want to compliment the BS Player Team for putting out a great player! Version 1.0 has been working great except within the last couple of days it has been acting up a little...
Forum: Bug Reports And Codecs 14th May 2004
Replies: 8
Views: 4,010
Posted By Mark Blue
I am having the same problems too. Seems like...

I am having the same problems too. Seems like everytime I open up BS Player I get the "Base" skin instead of the one I logged off with. I am sure it is some sort of "little" bug. Everything else...
Forum: General Talk And Support 26th February 2004
Replies: 3
Views: 4,691
Posted By Mark Blue
Thank You Quietseb! I followed your directions on...

Thank You Quietseb! I followed your directions on the installation and I am back in business with my Enhancer! I wasn't getting it in the right folders, but now I am back on course! Thanks again, I...
Forum: General Talk And Support 25th February 2004
Replies: 3
Views: 4,691
Posted By Mark Blue
Win Amp DSP Plug in. Still Having Loading Problems!

Hey Guys! I have used the "Search Funtion" the last couple of days and I can't seem to find the info I am needing. I have loaded "Enhancer" in the previous version of BS Player with no problem, but I...
Forum: General Talk And Support 20th February 2004
Replies: 0
Views: 2,581
Posted By Mark Blue
Win Amp Plug In Question

Hey Guys! I had the Win Amp "Enhancer" installed on my "803" version and I just downloaded the new "805" version of BS Player. I still have the "Enhancer" on my computer but I am having trouble...
Showing results 1 to 17 of 17

 
Forum Jump

All times are GMT +1. The time now is 08:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20