Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: BQuick
Forum: Bug Reports And Codecs 28th June 2004
Replies: 8
Views: 3,212
Posted By BQuick
Maybe i found the problem.AVI files don't have...

Maybe i found the problem.AVI files don't have problem. DIVX files do.Can you reproduce this?
Forum: Bug Reports And Codecs 27th June 2004
Replies: 8
Views: 3,212
Posted By BQuick
I don't beleive this.I m having this bug...

I don't beleive this.I m having this bug again....All of a sudden.I watched an avi before all fine.Now the brightness won't work again! i ve' overlay 1 but setting 2 ot none doesn't make a...
Forum: Bug Reports And Codecs 27th June 2004
Replies: 8
Views: 3,212
Posted By BQuick
I ve only discovered it since Build 808 when i...

I ve only discovered it since Build 808 when i got tired of seeing WMP9 taking all my CPU (2500+ Athlon) to play an avi.I mean,BSPlayer has more features and takes 1/3rd CPU compared to WMP9. This...
Forum: Bug Reports And Codecs 27th June 2004
Replies: 8
Views: 3,212
Posted By BQuick
No,sorry,it was my mistake.I 've had a problem...

No,sorry,it was my mistake.I 've had a problem with the PC lately i had to restore the registry and apparently something went wrong with Nvidia drivers.I re-installed them and now all is fine....
Forum: Bug Reports And Codecs 27th June 2004
Replies: 8
Views: 3,212
Posted By BQuick
Color settings bug

With Build 808 the color settings feature was working.I could increase the brightness for the films (that otherwise appear too dark with my FX5200) and the setting was memorised.

With Build 809...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT +1. The time now is 06:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20