Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Search Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: MacDuck
Forum: Bug Reports And Codecs 7th March 2004
Replies: 3
Views: 4,063
Posted By MacDuck
Just installed 1.00.807, and playing .ogm with...

Just installed 1.00.807, and playing .ogm with subs and aditional soundtracks STILL crashes it with the same "list index out of bounds" error.
Forum: Bug Reports And Codecs 2nd March 2004
Replies: 3
Views: 4,063
Posted By MacDuck
Yes, forgot to put that in my last post, but the...

Yes, forgot to put that in my last post, but the ogm did play just fine. However, the "list index out of bounds" error killed the right-click menu usually accessible in the image field.

If I then...
Forum: Bug Reports And Codecs 29th February 2004
Replies: 3
Views: 4,063
Posted By MacDuck
"List index out of bounds" when playing ogm

I get "List index out of bounds" when ever I try playing any one from a series of ogm files with 3 audiotracks and 2 embedded subtitles.
Every single time.
This is what I get:

BSPlayer...
Forum: General Talk And Support 16th January 2004
Replies: 2
Views: 3,554
Posted By MacDuck
Possibly off topic: Question about DivX-enabled DVD-players

Is there a stand alone DVD-players similar to the Lite-On DWL 2001 out there that handles subtitles in the usual SubRip and MicroDVD formats?

I'm fine with using my puter with a long SVHS-cable,...
Forum: Feature Requests, Feedback And Suggestions 12th January 2004
Replies: 0
Views: 2,202
Posted By MacDuck
DECIMAL custom aspect ratios please!

It would be nice if the custom aspect ratio would accept decimal values.

Adding 2.35 instead of 47:20 or 1.85 instead of 37:20 would not only look nicer in the meny, but make it easier to remember...
Forum: General Talk And Support 11th January 2003
Replies: 1
Views: 2,768
Posted By MacDuck
Sound is low as hell in latest version

I just installed v0.86 and sound now is really, really low.
And in some movies, mostly divx, there is NO sound!

I have always had a noticable difference in volume when using BS compared with WMP...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT +1. The time now is 09:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20