Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Puffi
Forum: General Talk And Support 1st December 2006
Replies: 15
Views: 10,685
Posted By Puffi
re-registering didn't help... ...but installing...

re-registering didn't help...
...but installing elecard DID. it works now. but i'm not sure if i downloaded some crappy evaluation version of it or not, i guess i'll see in time.

but it works!...
Forum: General Talk And Support 30th November 2006
Replies: 15
Views: 10,685
Posted By Puffi
re-registering quartz.dll? what do u mean by...

re-registering quartz.dll? what do u mean by that? i think i've deleted and reinstalled it before, but dont know how to re-register...

also, what do u mean by elecard? i cant find a MPEG-1 decoder...
Forum: General Talk And Support 29th November 2006
Replies: 15
Views: 10,685
Posted By Puffi
hmm... just tried it. but nah, doesn't help.

hmm... just tried it. but nah, doesn't help.
Forum: General Talk And Support 29th November 2006
Replies: 15
Views: 10,685
Posted By Puffi
as i stated earlier, ALL other players play them...

as i stated earlier, ALL other players play them fine. even bsplayer 0.8. i've uninstalled and installed bsplayer sooo many times i cant even count but it does nothing.

i'm thinking it has to...
Forum: General Talk And Support 29th November 2006
Replies: 15
Views: 10,685
Posted By Puffi
i have an Asus 7800 GT...

i have an Asus 7800 GT...
Forum: General Talk And Support 28th November 2006
Replies: 15
Views: 10,685
Posted By Puffi
i'm bumping this - if that even works in this...

i'm bumping this - if that even works in this place...

i'm still having this problem. anyone have any idea on how to fix it?? it really sucks that i cant use this program because of this thing.
Forum: General Talk And Support 13th September 2006
Replies: 15
Views: 10,685
Posted By Puffi
actually that clip didn't have any audio, so no...

actually that clip didn't have any audio, so no audio filter was needed. but i tried another clip that has audio and the "Default DirectSound Device" is the same file, as is the MPEG Audio Decoder:...
Forum: General Talk And Support 12th September 2006
Replies: 15
Views: 10,685
Posted By Puffi
well.. it doesn't load the file when that window...

well.. it doesn't load the file when that window comes so i cant see a filter, but once i click it again and it runs it i can see this filter:

MPEG-1 video decoder.
this is the file, in the...
Forum: General Talk And Support 12th September 2006
Replies: 15
Views: 10,685
Posted By Puffi
Unhandled exception...

i have a strange problem with bsplayer... when i run MPEG1 files i get an unhandled exception with the error code 74833897. bsplayer doesn't shut down, it runs, but does not play the file. if i...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT +1. The time now is 07:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20