Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: iceman
Forum: Bug Reports And Codecs 9th October 2003
Replies: 2
Views: 1,740
Posted By iceman
re

I think i now whats wrong... Do u have installed AC3Filter ? I had 2 one movie Divx and no sound... but now its ql try this:...
Forum: Bug Reports And Codecs 5th October 2003
Replies: 4
Views: 2,683
Posted By iceman
What codec is the best???

now i wanna now what codec r u using? i used nero`s xvid codec but it worked only 1 day now it dont work anymore just green, blue strips over the movie screen and when i install nic`s xvid codec the...
Forum: Bug Reports And Codecs 5th October 2003
Replies: 8
Views: 2,659
Posted By iceman
re

oh no!!! i dont mean it soo u see i was joking ;(... pls help.. now i fix it some how now i can load a movie but then its not a movie?
Some shity green,blue strips over the screen?? wrong codec i...
Forum: Bug Reports And Codecs 5th October 2003
Replies: 8
Views: 2,659
Posted By iceman
re

and why tha fuck im geting that sucky message overlay failed?? before 5 mins when all works that dont show... :cry:
Forum: Bug Reports And Codecs 5th October 2003
Replies: 8
Views: 2,659
Posted By iceman
re

lol u dont understand =)) when i wanna start a movie i get this sucky message ;(
Forum: Bug Reports And Codecs 5th October 2003
Replies: 8
Views: 2,659
Posted By iceman
re

0.86.501

pls help i cant watch pirates of the carribian =)
r say me another prog. that i can load subtitles...
Forum: Bug Reports And Codecs 5th October 2003
Replies: 8
Views: 2,659
Posted By iceman
phacking shit help!

BSPlayer version 0.8
BSPlayer version 0.8 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

wtf?? I have installed divx 5.1 codec and new bsplayer?! Before 5mins...
Forum: Bug Reports And Codecs 5th October 2003
Replies: 7
Views: 2,341
Posted By iceman
re

yea.. tnx =)) maybe now how to turn sound on maximum? =)) too many buttons :D...
Forum: Bug Reports And Codecs 5th October 2003
Replies: 7
Views: 2,341
Posted By iceman
re

yea i had same problem but now all works! tnx to BSPeter but now i have one problem the sound is very quiet? i have sound 4.1... pls help!
Forum: Bug Reports And Codecs 5th October 2003
Replies: 3
Views: 6,441
Posted By iceman
re

yea i had same problem but now all works! tnx to BSPeter but now i have one problem the sound is very quiet? i have sound 4.1... pls help!
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +1. The time now is 08:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20