Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: anarki
Forum: General Talk And Support 16th December 2003
Replies: 2
Views: 3,540
Posted By anarki
I solved the problem finaly... it seems it was...

I solved the problem finaly... it seems it was not a BsPlayer problem afterall....
The stupid motherboard drivers were too old. Got new ones form the manufacturer (nvidia), but i found that they...
Forum: BS.Player Skins and Skinning 14th December 2003
Replies: 4
Views: 11,613
Posted By anarki
I use the sony player skin, and it's pretty...

I use the sony player skin, and it's pretty small, and i think it's the best out there (of course in my opinion because i like simple and small :))
Forum: Bug Reports And Codecs 14th December 2003
Replies: 3
Views: 2,189
Posted By anarki
That behaviour is obviously that of a virus ! I...

That behaviour is obviously that of a virus ! I am 100 % sure of it, or (less likely) that of a memory problem. I found this problem on several computer (with lots of other programs). Usually it's...
Forum: General Talk And Support 14th December 2003
Replies: 2
Views: 3,540
Posted By anarki
Hi, I have same problem, same motherboard (I...

Hi,
I have same problem, same motherboard (I assume you use onboard sound like me), and different sound system(Tevion 5.1). It seems that movies with AC3 encoded sound work fine, but those encoded...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT +1. The time now is 01:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20