Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Answered And Solved Questions (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=20)
-   -   2.5 and EVR problem (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=10096)

zeroberto 23rd October 2009 10:06 AM

2.5 and EVR problem
 
Here is a screenshot in fullscreen mode

http://i938.photobucket.com/albums/a...o/bsplayer.jpg

The top and the bottom part of the screen flicker no matter what type of video I open.
I'm using windows 7.

BTW. The subtitle remain on the picture even if I turn on the enable drawing subtitles under image with EVR renderer option. The subtitles also flicker but only sometimes in fullscreen mode.

The DirecDraw mode seems to be ok.

ezcry4t3d 24th October 2009 05:24 AM

Quote:

Originally Posted by zeroberto (Beitrag 39009)
The top and the bottom part of the screen flicker no matter what type of video I open.

I have the same problem on 2 Windows Vista boxes with completely different hardware.

I also still have an aspect ratio problem that existed in previous versions. I used to have a 4:3 projector, and I just upgraded to a 16:10 projector. Every fullscreen video is stretched vertically now, but get this, if I put it in movie mode by hitting 'M' and then take it back out by hitting 'M' again then it uses the correct aspect ratio. I've just been working around this older error because I didn't want to waste more time troubleshooting, but this new problem makes BSPlayer unusable. (My display is 120", imagine about 8+ square feet of screen flickering... uhg!)

Cereal_Killer 26th October 2009 01:53 AM

same problem here on windows 7..

aless 26th October 2009 02:07 AM

Same here! first time in years that bsplayer is driving me nuts :( i hope they'll fix it.

kzen 26th October 2009 02:08 AM

Just to confirm that I have the exact same problem with W7 and BS Player 2.50.1016. The top and bottom of the screen are flickering.

Edit: #I think I fixed this by unchecking 'Cut top and bottom... ' option in video settings.

aless 26th October 2009 02:03 PM

it doesn't work for me.

Ico-man 26th October 2009 02:34 PM

This bug is fixed in 2.50.1017.

(Re-download and re-install)

aless 26th October 2009 10:42 PM

Thank you! great support, the best as always! :teeth:


All times are GMT +1. The time now is 09:38 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20