Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Answered And Solved Questions (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=20)
-   -   [SOLVED] Need help....mkv files...not working fine (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=10930)

dende 2nd February 2010 11:00 PM

[SOLVED] Need help....mkv files...not working fine
 
Hi.
I am new here, and have problem with mkv.
I have WXP sp3, intel T2400 1.83GHz, 1 GB RAM. BSPlayer PRO 2.43
I have problem playing mkv files,1080p movies.
Codec manager says...filters ok. I only have instaled the newest K Lite codec pack,downloaded today. Old version uninstaled.
One movie (4Gb) works great with AV synhronisation. The same thing with old version K lite.
Second (8Gb) crashes after playing 10 sec. The same thing with old version K lite. WMP 11 plays it but sound is bad and need AV synhronisation.
Video...concert...The Eagles, worked perfectly with old version K lite. Right now BSplayer only plays audio. No video. Says Unknown file format.
:angry:

Please,help.

adicoto 17th February 2010 12:16 PM

Disable x264 support in ffdshow and install CoreAVC for video decoding. And...which splitter it's used to decode the stream ?

dende 27th February 2010 11:52 PM

bsplayer2.43 pro crashes after 10 sec
 
Thanks for advice. But I have another problem. My bsp 2.43 pro crashes after 10 sec. playing some mkv files. Not all,but some. :confused:
I have read somewhere on forum,that this version may cause that kind of problem, but on windows 7. As I said,I have xp.

Please, help.

BSPeter 28th February 2010 12:17 AM

We always advise against using codec-packs.
Did you try without K-lite?
Did you allow BS.Player to internally install codecs/filters?
Note changelog 2.52.1024beta:
Code:

Version 2.52.1024
          - fixed bug with adding external audio files with MKV files
          - fixed text display in full screen skin with UTF8 language files
          - fixed proxy configuration in codec manager
          - fixed 'stealing focus' bug if 'Auto hide main window' option was set
          - fixed problem with local codec system, dll was loaded from system installed folder, instead local (ffdshow, libavcodec)
          - ..... etc....

:wink:

dende 28th February 2010 12:55 AM

Problem solved
 
Thanks.
I installed 2.52 and all works good:smile:.
Thanks again.

BSPeter 1st March 2010 12:11 PM

:teeth:


All times are GMT +1. The time now is 11:07 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20