Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Video settings keep resetting (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=12257)

johnny_chronic 12th July 2011 05:37 AM

Video settings keep resetting
 
I am using BSplayer 1.37. I have the latest k-lite codec pack. All video files play. My problem is whenever I am playing a video and I open firefox and/or go to websites, both wmpclassic & bsplayer darken the video and I have to use BSplayer to put the video colors/brightness back to default. Can anyone help me with this?

johnny_chronic 12th July 2011 07:37 AM

a thought just occurred to me, i remember while i was updating from xp sp1 to sp2 the installation crashed at one point and i had to 'uninstall' and roll back to sp1, then i installed sp2 again. i've never had this problem before where video settings weren't saving and would revert to some kind of default. i am presuming it has something to do with the xp sp2 failed update. if someone has an alternative solution other than reinstalling windows, i'd really appreciate it, thanks!

johnny_chronic 24th July 2011 05:28 PM

PROBLEM SOLVED
 
I solved the problem. I didn't mention I am using the Nvidia 6400GT. I uninstalled and reinstalled the video card drivers, good to go.


All times are GMT +1. The time now is 04:04 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20