Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   One character in subtitles is not displayed anymore (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=1377)

Snark 1st April 2003 11:44 AM

One character in subtitles is not displayed anymore
 
Since the version 086 b 493, the russian character "??" (char #254) is not displayed in subtitles. Instead, square blocks appear in the end of the phrase, where this character has to be.
Version 086 b 494 has the same problem.

Now I use version 085 b 490, which displays all correct.
Please, fix it if it is a bug, or tell me what to do to set it up.

timur 2nd April 2003 05:49 AM

Same problem here with turkish character "ş" (lowercase, #254, OS:Win98). All other turkish characters (including uppercase of the one with problem) appear correct.

Divx subtitle displayer shows them all correctly, but I hate to use it.

-timur.

timur 5th April 2003 01:43 AM

Here is a workaround:

Well, the problem is probably with SubRip file interpreter. I have converted the subtitles to MicroDVD format and the character displays fine.

-timur.

Snark 8th April 2003 07:28 AM

This is surely a solution, but I don't like MicroDVD format. I used to edit subtitles in ssa format, and then convert in srt.

Moreover, it is obviously a bug, so I'll be waiting developers fix it :?


All times are GMT +1. The time now is 11:15 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20