Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Error by starting BS player about subtitles (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=14941)

Denisexx 5th February 2012 05:03 PM

Error by starting BS player about subtitles
 
Hello Everyone,

If I start an episode or movie in BSplayer there will appear an error.
I have the Dutch version of BSplayer, so I tried to translate it.

Assigning an area for subtitles failed. So there will no subtitles be available.

But if I play the movie and search for subtitles, I can download them and can select them. Only they dont appear in the screen.
When I look at the header "Subtitles" the button "Show Subtitle" is on.

Please can someone help me get my subtitles back?
Greets,
Denise

adicoto 5th February 2012 05:53 PM

This message usually appears when the videocard it's used by another aplication or it's a model that can't support DirectX 9. Try to swich in video renderer to VMR7.
On the other way, your video drivers are up to date ?
Have you installed lately aplications that use the video card ?

BSPeter 5th February 2012 05:57 PM

Maybe you're using "EVR (Enhanced Video Renderer)" under XP?
Then indeed this message will be shown.
"Failed to allocate subtitle surface
Subtitles will not be available."
This setting (of the 'rendering mode') can be changed under:
(rightclick >) Options > Preferences > Video > [Video rendering]
E.g. try "Internal renderer overlay (default)" or "Internal renderer DirectDraw surface".
:wink:

Misschien gebruik je "EVR (Verbeterde beeldbewerking (Vista/Win7))" onder XP?
Dan wordt inderdaad deze boodschap weergegeven:
"Het toewijzen van een oppervlakte voor ondertitels is mislukt.
Er zullen dan ook geen ondertitels beschikbaar zijn."
Deze instelling (van de 'video rendering') kan worden gewijzigd onder:
(rechter muisklik >) Opties > Voorkeurinstellingen > Video > [Video weergave]
Probeer b.v. "Interne beeldbewerking 'overlay' (standaard)" of "Interne beeldbewerking 'DirectDraw' oppervlak"
:wink:

P.S.:
You didn't mention which version/build number of BS.Player you're using.
Ditto ... which OS you use (XP/Vista/Win7)?
Je hebt niet aangegeven welk versie/codeset nummer van BS.Player je gebruikt.
Idem ... welk OS je gebruikt (XP/Vista/Win7)?

(@adicoto: this message also shows when using EVR under XP)

Denisexx 5th February 2012 06:41 PM

Quote:

Originally Posted by adicoto (Beitrag 52915)
This message usually appears when the videocard it's used by another aplication or it's a model that can't support DirectX 9. Try to swich in video renderer to VMR7.
On the other way, your video drivers are up to date ?
Have you installed lately aplications that use the video card ?

Yesterday I had updatet my videocard.
Before I tried to install DirectX9, but it didn't work.
I had an error for the game League of Legends.
Then I updatet my videocard and that worked.


Quote:

Originally Posted by BSPeter (Beitrag 52916)
Maybe you're using "EVR (Enhanced Video Renderer)" under XP?
Then indeed this message will be shown.
"Failed to allocate subtitle surface
Subtitles will not be available."
This setting (of the 'rendering mode') can be changed under:
(rightclick >) Options > Preferences > Video > [Video rendering]
E.g. try "Internal renderer overlay (default)" or "Internal renderer DirectDraw surface".
:wink:

Misschien gebruik je "EVR (Verbeterde beeldbewerking (Vista/Win7))" onder XP?
Dan wordt inderdaad deze boodschap weergegeven:
"Het toewijzen van een oppervlakte voor ondertitels is mislukt.
Er zullen dan ook geen ondertitels beschikbaar zijn."
Deze instelling (van de 'video rendering') kan worden gewijzigd onder:
(rechter muisklik >) Opties > Voorkeurinstellingen > Video > [Video weergave]
Probeer b.v. "Interne beeldbewerking 'overlay' (standaard)" of "Interne beeldbewerking 'DirectDraw' oppervlak"
:wink:

P.S.:
You didn't mention which version/build number of BS.Player you're using.
Ditto ... which OS you use (XP/Vista/Win7)?
Je hebt niet aangegeven welk versie/codeset nummer van BS.Player je gebruikt.
Idem ... welk OS je gebruikt (XP/Vista/Win7)?

(@adicoto: this message also shows when using EVR under XP)

Sorry, I use Win7 and the version of BSplayer is 2.61.
Now I tried the settings and it worked!
So thanks both for the help!

BSPeter 5th February 2012 10:00 PM

Quote:

Originally Posted by Denisexx (Beitrag 52917)
...I tried the settings and it worked!
...

Which new setting did you try that worked and what was the old setting which gave you the problem (this info for the possible benefit of other users too)?
:wink:


All times are GMT +1. The time now is 10:41 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20