Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   BSPlayer v1.00.800 + DivX 5.1.1 does'nt play AC3 audio (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=3176)

bladerunner 20th November 2003 08:45 PM

BSPlayer v1.00.800 + DivX 5.1.1 does'nt play AC3 audio
 
I recently installed DivX 5.1.1 and I can't play AC3 encoded movies anymore.

All I get is this dialog box:
BSPlayer v1.00.800, Unhandled exception at EIP: 00459935
If you click 'Close' application will be terminated.
Please report this info to the author with description what were you doing.
Invalid class string
EOleSysError
, 0x004DFFFB, 0x004E01F9, 0x004534E7, 0x0044A832, 0x77D43A50, 0x77D43B1F, 0x77D43D79, 0x77D44374, 0x004E0BC4, 0x77E814C7

Bytes at EIP: 5B C3 90 53 8B D8 8B C3 E8 B2 52 FB FF 84 C0 75 07 8B

GSpot info:
4CC: xvid Name: XviD
Audio codec: ac3 (0x2000) Dolby Laboratories, Inc, 448 kb/s (5 ch) CBR 48000 Hz
Video Path: (S) --> AVI Splitter --> XviD MPEG-4 Video Decoder --> (R)
Audio Path: (S) --> AVI Splitter --> AC3Filter --> (R)

I reinstalled AC3Filter 0.70b with no luck.
All movies without AC3 play fine.
And with WMP9 they work too (AC3 and non AC3 encoded movies).

Any idea what's wrong? :roll:


All times are GMT +1. The time now is 11:37 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20