Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   playback rate problems with 2.69 (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=35515)

armandmartin 10th May 2015 10:23 PM

playback rate problems with 2.69
 
Hi,

build 1078
Since I updated bs player to this version, the accelerated playback brings a non smooth animation.
I usually watch movies at 110% playback rate.
It used to be ok and smooth but since the update it's jolting.

I checked with files which used to work and don't anymore, so I'm sure about what I say.

win 7 64 bits
8Go ram
I5 proc

I downloaded all the codecs proposed while updating.

Thanks in advance for your help

armandmartin 12th May 2015 08:29 PM

additional info ?
 
If you guys need extra info in order to identify and solve the problem ,just let me know what and I'll try to provide it.

thanks cheers.
Quote:

Originally Posted by armandmartin (Beitrag 82939)
Hi,

build 1078
Since I updated bs player to this version, the accelerated playback brings a non smooth animation.
I usually watch movies at 110% playback rate.
It used to be ok and smooth but since the update it's jolting.

I checked with files which used to work and don't anymore, so I'm sure about what I say.

win 7 64 bits
8Go ram
I5 proc

I downloaded all the codecs proposed while updating.

Thanks in advance for your help


armandmartin 17th May 2015 08:23 PM

anyone ?
 
i'm probably not the only one with this problem ...or am i ?


All times are GMT +1. The time now is 02:39 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20