Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   No video Window after load avi or ogm file (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=3558)

ipunis 25th December 2003 01:02 AM

No video Window after load avi or ogm file
 
Hi, I have problem that after opening avi or ogm file (divx 5.05 or 5.1.1 + mp3 or ogg) in version 100.803 , bsplayer do not open video window. When try to play sound go OK but without video. I find in the forum that problem can be if there is instalation of version 100.803 in same folder with previous version of bsplayer but it is not my case because I have two separate folders (older version is 086.501 and it work fine with same movies).

If someone resolved this please share it with us because I'am trying to resolve the thing for a long time but without success. I must say that on other PC both version work perfect. PC configuration are almost same as it is installed software (codecs ...).

Thank's in advance.

BSPeter 25th December 2003 01:34 AM

Could it perhaps be that you havn't got the latest DivX codec installed?
(You can download it here; you needn't install the player contained in this 'bundle', just deselect it).
http://members.home.nl/van.raak/wink.gif
(P.S.: Couldn't be an other/older DirectX-version, now could it?)

ipunis 25th December 2003 11:21 PM

So after installing new directx driver my problem is still there. I try different divx codec and also lastest one 5.1.1. without changes.

I don't know what to do, probably go to install windows from begining.

BSPeter 26th December 2003 01:26 AM

Have you tried different "Quality Settings" of DivX' Decoder Configuration Utility (through [Start]/Programs/... etc)?
(E.g. check all boxes in right hand column)
http://members.home.nl/van.raak/wink.gif

ipunis 26th December 2003 12:47 PM

Now I have tried also to set these options but without changes, problem persists. The thing is driving me mad :? . After that I install new Nvidia drivers but nothing happened except that new Nvidia drivers are better than old one (now I can have full Tv-out without black borders on left and right side of video overlay :) ).

Thanks anyway and merry Christmas.


All times are GMT +1. The time now is 03:17 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20