Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Xvid subtitle problem (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=4000)

Coix 16th February 2004 12:24 AM

Xvid subtitle problem
 
Hi,

I installed BSplayer 1.00.805 version on my computer. My video files are mostly in Xvid 4.1 format. The problem is that BSplayer is unable to show the subtitles from these files. The subtitles are encoded within the video file, so no separate subtitle files are needed. The files are perfect, other players can handle them correctly.

Is this AVI subtitle feature supported by BSplayer? If yes, why can't I play them correctly?

Thanks in advance,

Coix

adicoto 16th February 2004 02:43 PM

Do we speak about enhanced avi files (maded with avimux) ? Do you have a codec for those ? And there is no such thing like Xvid 4.1. LAst version is 1, RC2.

Coix 16th February 2004 08:54 PM

Yes, this is an enhanced AVI file. The version number of the installed Xvid codec is 4.1.00.3917. It was not created by avimux, though this filter is installed.

I assume that a filter must be missing, but I don't know which one...

Coix


All times are GMT +1. The time now is 01:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20