Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Problems with Subtitles... (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=5078)

JPdiddy 23rd July 2004 11:51 PM

Problems with Subtitles...
 
Hi there:

Everytime I load up the program, the first thing I do is load the sub file. Then I open the media file (divx file) and press play. When doing so, the movie will play but there are not options for the subtitles or any subtitles appear at all.

Am i doing it wrong? Can someone help? Thanks! :?:

wash 24th July 2004 03:59 AM

Have you tried doing it the other way around? (divx file first then the sub file) Thats how I do it and it works fine. Good luck.

JPdiddy 24th July 2004 04:13 AM

Yep
 
Yep I have tried it... it's still the same thing.
Ans actually the procedure I typed originally was incorrect. You first have to load the video, and then the sub.

But no avail.

BSPeter 24th July 2004 11:13 AM

Unfortunately you didn't reveal what type of subtitles you're talking about.
http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?p=11771#11771
:wink:

gircobain 24th July 2004 03:11 PM

Also check if you have your video renderer set to overlay mode 1 in bsplayer preferences
Subs only work in that mode for me

JPdiddy 25th July 2004 05:43 PM


Well finally I decided to download SubRip, and that seemed to work.
I can finally watch with subtitles... wooooooo!

OK, i'm outta here. 8)


All times are GMT +1. The time now is 05:06 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20