Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   BUGS (builds 815/816) (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=6142)

Tizio 24th February 2005 01:09 PM

BUGS (builds 815/816)
 
First of all, THANK YUO VERY MUCH for the great improvements in TV Tuner and filter managements!!!
GREAT the support for mute button that is feedbacked properly with volume leveling!! (already present in build 814, and maybe before :-P)

And now some bugs:

Like BSPeter reported:
Quote:

Originally Posted by BSPeter
I meanwhile rolled back to 814 for the time being as it appears that whenever I've opened build 815 (either Pro or Free) my system (Win-Me) "hangs" during next start-up (in an empty desktop) so that I have to boot-up again and do a system restore

under WinME seems that BSplayer writes/deletes some registry values, so the system is "unusable" next time you restart it.
I restored my system using WinME recovery floppy:
Code:

c:\>scanreg /restore
It seems this error occours only when entering in the Settings window.

In the Channel list window:
- It's impossible to delete added channels.
- It's impossible to select channels from list using Arrows Keys from the keyboard, only mouse clicks working.
- Where channel number is displayed (over automatic scan button): Before scanning indicates "."; after scanning is "Channel [last_channel]"
In my opinion it should display the current selected channel, or at least it should be blank before and after a scan is performed...

In "bspchan.dat" file:
- First three channels are separated by TAB character instead CrLf character... is it a bug?
(Maybe not, since the channels are loaded correctly in Channels' list)

In Skin engine:
- A skin bug is still there: Incompatibility bug: "MaxSubsWidth" has been replaced with "SubsMaxWidth" in the Skin's settings file -> section [Display], so there is an incompatibility issue with "old" (NOT pre version 1.00) skins.
I hope that BST will fix this in the next build.

Audio
(Since tv capture exists) If for example audio source is Line-in and in "Capture settings" Line-in is selected, there is a sort of echo, this is because BSplayer sound is delayed in respect of Line-in one, and don't use Line-in sound only, but overlap Line-in sound with BSplayer sound.

toeae tow 24th February 2005 08:53 PM

Re:BUGS (build 816)
 
BSplayer 1.21 Build 816
Windows Me (My environment)
Windows 98SE (Other user)

The system becomes unusable as for the environment above.

Tizio 24th February 2005 08:58 PM

Re: BUGS (build 816)
 
Quote:

Originally Posted by Tizio
Like BSPeter reported:
Quote:

Originally Posted by BSPeter
I meanwhile rolled back to 814 for the time being as it appears that whenever I've opened build 815 (either Pro or Free) my system (Win-Me) "hangs" during next start-up (in an empty desktop) so that I have to boot-up again and do a system restore

under WinME seems that BSplayer writes/deletes some registry values, so the system is "unusable" next time you restart it.
I restored my system using WinME recovery floppy:
Code:

c:\>scanreg /restore
It seems this error occours only when entering in the Settings window.

Now (build 816) is working for me... :? :D

Bad Seed 24th February 2005 09:11 PM

Re:BUGS (build 816)
 
Quote:

Originally Posted by toeae tow
BSplayer 1.21 Build 816
Windows Me (My environment)

The system becomes unusable as for the environment above.

Hello everyone. I've been a BSPlayer user for a long time and I always visit these forums although this is the first time I post.

I came here because I'm experiencing the same big bug with build 816. BSPlayer works perfect if you don't go to Preferences, if you do it, in the next restart you will get only a blank desktop :cry:.

I hope this get fixed soon because I really love this player :mrgreen:.

Cheers, and sorry for my english.

EDIT: Where can I find older versions of BSPlayer?

BSPeter 24th February 2005 10:10 PM

Re:BUGS (build 815)
 
Quote:

Originally Posted by Bad Seed
[EDIT: Where can I find older versions of BSPlayer?

Please read item (a) under MISCELLANEOUS of my Help2Help-post.
:wink:

Bad Seed 24th February 2005 10:26 PM

Re:BUGS (build 815)
 
Quote:

Originally Posted by BSPeter
Please read item (a) under MISCELLANEOUS of my Help2Help-post.
:wink:

Thank you BSPeter :).

BSPeter 24th February 2005 10:55 PM

Re: BUGS (build 816)
 
Quote:

Originally Posted by Tizio
Now (build 816) is working for me... :? :D

Well .... tried free version of build 816, but .... unfortunately same problem. Needless to say that I'm not amused!
Rolled back to 814 once again.
:cry:
Another (small) bug:
OSD-message (of free-version) at startup still mentions build 812!!
(Will not be further experimenting with builds 815/816!)
Fixed: Version 816 now correctly reported by Windows under properties of exe file.

Tizio 25th February 2005 03:41 PM

Rectification:
:( Problem not solved with build 816...
When I open preferences (under WinME) no problem, nor going to filter's configuration section, but when uninstalling the program the bug (goodbye WinME) is back...

Rolled back to 814 until build 817 comes out :cry:

Bad Seed 27th February 2005 12:27 AM

Quote:

Originally Posted by Tizio
Rolled back to 814 until build 817 comes out :cry:

Bug fixed with build 817 :D.

Tizio 27th February 2005 09:13 AM

Quote:

Originally Posted by Bad Seed
Bug fixed with build 817 :D.

Yes, fixed with build 817!! Thanks!! :D

BSPeter 27th February 2005 09:59 AM

Yepp!
We're back in (up-to-date) business!
Thx for the speedy repair!!
:wink:


All times are GMT +1. The time now is 03:20 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20