Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   "can't open file" for no apparent reason. (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=6746)

Nekomusume 1st September 2005 07:38 AM

"can't open file" for no apparent reason.
 
went to watch the most recent ep of naruto - and BSPlayer gives me nothing but "can't open file" errors.

media player classic is quite happy to open it, however, and there was no problem whatsoever with the playback in MPC.

filename is plain english, i can open other files from the same directory with no problems, etc. it's a straight xvid avi, codec is (obviously) working fine (i updated anyways, but didn't help). tried opening it both by double-clicking it, and through BSPlayers own open file function.

Sesca5 1st September 2005 07:36 PM

Yeah, I got the same thing. Dattebayo's fansub of 150 isn't working.

vittorio301 5th September 2005 02:16 AM

phew..i thought it was just me..i cant play DB NAruto 150 either....but i can play the rest of the damn series just fine...what gives

*/*********************

i think i know why..maybe the file wasnt completed correctly....i check DB website and they have Ver 2....im gonna dl it and see if i can see it .....


All times are GMT +1. The time now is 04:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20