Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Error starting movie with BSplayer on my laptop (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=9002)

bouncer1980 9th September 2008 07:53 PM

Error starting movie with BSplayer on my laptop
 
1 Attachment(s)
Hi

I want to start Bsplayer with an avi movie.
But I remain getting an error: see screenshot.

On my pc the new version of bsplayer works perfect, but not on my laptop.
Coult anyone help me? By the way I have an old version of bsplayer 100.812 that does work on the laptop, but not the new version.

Thanks for your help.

Ico-man 10th September 2008 08:07 AM

BS.Player free movie player
 
BS.Player version 2.24 was released on September 21, 2007, so its hardly a new version. Please download latest 2.31 and see if that helps.

bouncer1980 10th September 2008 05:35 PM

1 Attachment(s)
I downloaded the new version from the bsplayer homepage and this is what I got

Tizio 10th September 2008 05:50 PM

What appened to this quote?
Quote:

I downloaded the new version from the bsplayer homepage and this is what I got

- no more error
- subtitles work
- audio works
- but no video (black screen)

I have to say this only counts for 1 movie (zoohan) the other movies work now, so thanks very much for that.
Any idea why screen is black?
Probably a missing codec, or corrupted movie.
Have you also tried to change rendering mode (CTRL+P -> Video -> Video rendering -> Rendering mode)?

If you want, open that movie with GSpot and post here a picture of the results

adicoto 10th September 2008 09:05 PM

Update FFDshow or uninstall it and install XviD.

bouncer1980 11th September 2008 10:44 AM

Quote:

What appened to this quote?
"I downloaded the new version from the bsplayer homepage and this is what I got

- no more error
- subtitles work
- audio works
- but no video (black screen)

I have to say this only counts for 1 movie (zoohan) the other movies work now, so thanks very much for that.
Any idea why screen is black?"

Probably a missing codec, or corrupted movie.
Have you also tried to change rendering mode (CTRL+P -> Video -> Video rendering -> Rendering mode)?

If you want, open that movie with GSpot and post here a picture of the results
Well, the first time I started the movie after updating bsplayer I got this:

- no more error
- subtitles work
- audio works
- but no video (black screen)

I have to say this only counts for 1 movie (zoohan) the other movies work now, so thanks very much for that.
Any idea why screen is black?

After I restart the laptop again the error occurs. So sometimes it works sometimes not. I will try to reinstall FFDshow when I get home

bouncer1980 14th September 2008 07:42 PM

I uninstalled ffdshow and installed XVID, no everything seems to work

thanks!

bouncer1980 14th September 2008 07:44 PM

Quote:

Originally Posted by bouncer1980
I uninstalled ffdshow and installed XVID, no everything seems to work

thanks!

I now restart the movie and I get sound but no vid, how the hell is this possible, is bsplayer pulling a joke with me???

adicoto 15th September 2008 05:09 AM

Now, let's see if BSPlayer is using XviD as decoder or not. If you open the movie with BSPlayer, go to options->filters, wich filters are listed in there ?

Dark13lade 17th September 2008 03:38 AM

Hi, I think I have the same problem.
you can see in the post I made (Problem with Playback).
When I try to open movies coded with h264 I have black screen, but with versions older then 2.31 everything worked, so it might be a bug in the 2.31 ver.


All times are GMT +1. The time now is 09:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20