Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   New Monitor, BSplayer sound but no video. (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=9193)

Nocontact 27th December 2008 07:20 PM

New Monitor, BSplayer sound but no video.
 
I just installed a new LCD monitor, Win XP Pro, and for some reason now none of my video files have picture, just sound.
I was watching something just before I switched monitors so I assume it had something to do with it but I can't understand what.
Could new monitor drivers have corrupted my codecs or something?

I'm using a Radeon 9600 on XP PRO

adicoto 27th December 2008 08:01 PM

Probably the best way to check it's to change rendering method from default to overlay mixer and then back to internal renderer (default). To do that, go to preferences (ctrl + p), select video and the tab named rendering,

Nocontact 27th December 2008 08:14 PM

Still nothing, sound plays great, no picture.
I tried reinstalling, still nothing.

adicoto 27th December 2008 09:10 PM

Can you also try to swich to VMR9 ?

Can you tell us wich filters are used to play the file ?

Nocontact 27th December 2008 09:28 PM

Wow, VMR 9 seemed to work. I appreciate that.
Is there any way you can explain what this change does and what would have changed?
Thanks so much.

BSPeter 27th December 2008 09:32 PM

FAQ on VMR9
:wink:

Nocontact 27th December 2008 11:11 PM

Hey, thanks for that.
One more question, I'm trying to play some MKV files now and they're stuttering badly.
Will changing the overlay to something else restore their functionality?


All times are GMT +1. The time now is 06:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20