Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   no sound (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=961)

haal1 30th January 2003 04:44 PM

no sound
 
i ve got a problem with the bsplayer
when i want to play a divx (avi) movie you can see a picture BUT there is NO sound!!!!
please help me what can i do. i got win 98se and divx 5.0.2. installed on the system.
thx niklas

Manao 30th January 2003 05:42 PM

* Are you sure volume in BSPlayer isn't down to 0 ( it happens sometimes, and it's hard to plot, because you don't see anymore the volume bar )

* Did you install the AC3Filter ( download section on Doom9's website ) ?

* Did you install DivX3.11 alpha ( same location ), with its installation come a WMAFilter which allows playback of avi file with WMA sound.

haal1 30th January 2003 09:08 PM

links etc
 
hi
yeah i ve checked the volume but this didnt solve the problem.
i havent installed divx 3.11 alpha yet. but i got it so im gonna try this. but do u mean that i should install divx 3.11 alpha in addition TO divx 5.0.2. (this is what i already got on the system). dont u think both divx versions on one system will cause problems??

could u give me the direct link to the AC3 Filter on Doom9's website cos i didnt find it there.
thx a lot niklas

Quietseb 30th January 2003 09:28 PM

before installing codecs you don't need, you may want to check the codec used for this audio using either Avicodec or Gspot

divx 3.11 won't interfere with divx5
I have a audio-only installer for divx3.11 if you prefer (can't remember where I got it, but I can email it or upload it somewhere).

there is an AC3 filter here
otherwise the one I think Manao talked about is found on doom9.net-->downloads-->filters-->audiofilters.zip (direct link is not possible due to an anti-leech script on doom9's pages)

haal1 30th January 2003 09:36 PM

great
 
hi
yeah that d be great. (the audio only installer for divx3.11)
email: spam-stuff@web.de
cheers niklas

haal1 30th January 2003 10:24 PM

hi
thx a lot for ur installer but it didnt help. there is still no bloody sound.
im getting p***** off. :)
so now i ve gotta try the AC3 filter but which one??
the divx movies have got the MPEG Layer III!!!
any ideas??
c ya niklas

Kayron 10th February 2003 12:24 AM

No sound
 
hi,
wel i got the same problem to, i can't hear anything and gspot20 says everything is alright (and the volume is 100%)

any idea's? :?:
THX


All times are GMT +1. The time now is 05:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20