Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   youtube (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=9687)

black_ps 24th May 2009 05:11 PM

youtube
 
youtube is working on bsplayer_pro241.998 on latest pro 2.41 999 is not working anymore.

Ico-man 24th May 2009 05:17 PM

Give us a link to the video, and OS used.

black_ps 24th May 2009 06:52 PM

any link,try for ex YouTube - BMW 5-Series Gran Turismo , i`m using windows xp home edition service pack 2

Ico-man 24th May 2009 07:01 PM

Try to open codecmanager.exe and reinstall ffdshow.
Can you describe in more detail what happens when you try to play this link?

black_ps 24th May 2009 08:22 PM

bsplayer will stop working,i did that but nothing same problem,bsplayer will stop working when try to open a youtube link,2.41 998 is ok

Ico-man 24th May 2009 08:57 PM

Anyone else having same YouTube problems on 2.41.999 on XP SP2?

Did you install firewall or antivirus recently or any other software/hardware that might be blocking internet traffic? Changed any settings in Windows firewall? It is possible BS.Player is not frozen, but it is waiting to get data. Leave it for a while (a minute or so) and see if it recovers.

We can't reproduce this behaviour on any of our XP machines.

black_ps 24th May 2009 09:19 PM

2 Attachment(s)
no i did not change nothing,2.41 998 is working fine if i install it ,it has access to internet and all,see pics

BSPeter 24th May 2009 10:49 PM

Cannot confirm for XP SP3 (Home) and 241.999β
(ffdshow decoder version 1.0.6.2524 and Haali Media Splitter 1.8.122.18)
:wink:


All times are GMT +1. The time now is 05:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20