Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Feature Requests, Feedback And Suggestions (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Help! I run bsplayer, nothing happens... (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=7165)

smskarlos 27th January 2006 03:50 PM

Help! I run bsplayer, nothing happens...
 
Hi,

I had installed bsplayer (137.826) on my comp and it was running just fine. Later, I reinstalled my XPs and all applications including bsplayer. Since then, everytime I run it, nothing happens. It is, though, a running process in the tasklist. Any ideas why that happened?

thank you

kafelnick 15th May 2006 11:29 PM

Yes, Some body can help us....

This is the same that happen me.

Ther is any dependences with other program or other service.......

I m trying with other version and is the same... and deleting entries in regedit...

Tizio 16th May 2006 12:27 AM

First of all, try to uninstall completely and then reinstall BSplayer (and by "completely" I mean also to delete the BSplyer.*.xml files, located in C:\Documents and Settings\USER\Application Data\BSplayer on Windows XP systems, and in C:\Program Files\Webteh\BSplayer on Windows 9.x/ME systems)

Then if this doesn't help, try to use my utility you can find here, and tell me if BSplayer window is found or not (maybe you can also read the entire topic since the problems could be related) :wink:

kafelnick 16th May 2006 09:36 PM

Thank but this don`t repair the problem.

The problem is only that, when I try to start bsplayer no process (service) start, I supouse that some process call "bsplayer" or something like that must start??

What happend??

Thank you.

Tizio 16th May 2006 11:40 PM

If you start my program it doesn't find BSplayer?
Try to download this utility from sysinternals, run it, and then watch if BSplayer is started when you doubleclick on BSplayer icon..

kafelnick 17th May 2006 08:10 PM

ok thank you yor this software.

This is thas happend.

I puss on bsplayer icon.
Bsplayer.exe process start.
In procces Eplorer
Bsplayer.exe appears in green
And after 2 second
Bsplayer.exe puts in red and he disappears.

Why happend this??

adicoto 17th May 2006 08:32 PM

By any chance, isn't BSPlayer blacklisted by your firewall/antispyware program ?
Wich version did you installed ?

Tizio 18th May 2006 07:17 AM

Probably adicoto is right.
I assumed you were using v1.37 since you said you have the same problem of the first poster.. :P

(BTW Process Explorer isn't mine it's from Sysinternals, I only provided the direct link. More informations here :) )


All times are GMT +1. The time now is 03:35 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20