Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   1080p playing problem (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=10111)

cvrak 26th October 2009 08:39 AM

1080p playing problem
 
Hi,
Yesterday I faced a problem, trying to play a full HD mkv file (1920x1080p).
The video plays very slowly, totally out of sync with audio, and freezes every 8-10 secs. I checked movie info and the fps ranges from 7,75 - 15,50.
I tried with other movies, the same problem occurred.
The strange thing is that some days ago, the same movies played without any problem.
I use an Acer Aspire 8930 laptop, with 4GB Ram, Windows Vista.
The BSPlayer version is 2.36, build 990.

Pls advice
Chris

P.S. This problem happened after I defragmented the laptop with OO defrag. Is this relevant? I don't think so...

cvrak 28th October 2009 07:07 PM

I have tried everything.
I un-installed and re-installed everything. Bs player, codec packs, etc.
The same problem.
A I missing something????
Is there any setting in renderer I have to make???

Pls help
Chris

adicoto 28th October 2009 08:58 PM

If you reinstalled BSPlayer, the default rendering was set to EVR. You can try to swich to internal renderer/default or VMR9

cvrak 29th October 2009 06:42 PM

I try to use different renderers. The problem remains.:frown::frown::frown:

Azazel 2nd November 2009 10:36 AM

Quote:

Originally Posted by cvrak (Beitrag 39059)
Hi,
Yesterday I faced a problem, trying to play a full HD mkv file (1920x1080p).
The video plays very slowly, totally out of sync with audio, and freezes every 8-10 secs. I checked movie info and the fps ranges from 7,75 - 15,50.
I tried with other movies, the same problem occurred.
The strange thing is that some days ago, the same movies played without any problem.
I use an Acer Aspire 8930 laptop, with 4GB Ram, Windows Vista.
The BSPlayer version is 2.36, build 990.

Pls advice
Chris

P.S. This problem happened after I defragmented the laptop with OO defrag. Is this relevant? I don't think so...

I have virtually the same problem with 1080 & 720p,the picture stutters or freezes,and goes out of synch.
I tried Media player classic home cinema,that plays it fine,but i can't lose the subtitles.


All times are GMT +1. The time now is 07:34 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20