Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Troubles with frame and thumbnail capture (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=11417)

toxirageous 12th June 2010 05:54 PM

Troubles with frame and thumbnail capture
 
1 Attachment(s)
I have been using BSPlayer Free to make captures for a while now and it has worked perfectly until now.

For some reason, when I take a capture, the text that appears in the left corner saying 'frame saved as ***.jpg', also appears in the capture. I attached a capture to this message so you'll see what I mean.

Does anyone know how to fix this?

BSPeter 12th June 2010 07:03 PM

Most probably you're making screen captures shortly following each other. Then it is possible that the previous message Frame saved as... is still shown on the screen when the next screen capture is made.
To prevent this you can switch off screen messages as follows:
(rightclick >) Options > Preferences > Video > [OSD]
Uncheck/deselect "Enable OSD"
:wink:

toxirageous 14th June 2010 12:19 PM

Thanks, this helped a lot! I really appreciate your help! :smile

BSPeter 14th June 2010 05:21 PM

You´re welcome !
Happy I was able to help.
:teeth:


All times are GMT +1. The time now is 08:13 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20