Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Video Playback Problems (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=11581)

Dennis 31st July 2010 04:04 PM

Video Playback Problems
 
Hi guys! can someone help me please about BS Player Video playback? I'm not sure though if the player itself is the problem or its my pc.

Here's my pc specs:

Intel Atom CPU 230 @ 1.6 Ghz, 0.99 GB of RAM
Microsoft Windows XP, Ver 2002 SP3

When playing my .mkv file, there's a lag, the video stops and when it returns, video and sound are not synchronize anymore.

What's seems to be the problem?

TIA :smile

adicoto 31st July 2010 06:21 PM

Your CPU is below requieremnts for HD playback. Or close to minimum. You can try to use CoerAVC to decode video stream (search the forum for that) because it's the best in CPU consuming on the market.

Dennis 3rd August 2010 10:36 AM

Quote:

Originally Posted by adicoto (Beitrag 42442)
Your CPU is below requieremnts for HD playback. Or close to minimum. You can try to use CoerAVC to decode video stream (search the forum for that) because it's the best in CPU consuming on the market.


Thanks man. Appreciate it. Will look for that codec then. :smile

Dennis 3rd August 2010 10:50 AM

adicoto, it surely resolves the problem thank you! now i can enjoy watching without the lags. Your the man! :smile


All times are GMT +1. The time now is 10:34 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20