Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Subtitles dont work in XP (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=1219)

Guest 11th March 2003 12:32 AM

Subtitles dont work in XP
 
Hi!

I cant seem to get subtitles to work at all.. i've tried directvobsub and bsplayer.. In bsplayer i load the subtitle (.sub) and then i open the subtitles options by rightclicking the movie screen and the Show Subtitles and font options are greyed! It doesn't seem to load the subtitles at all though i have tried loading it many times..
Subtitles have worked before, but not anymore.. :(
So please if anyone knows anything about this, please help!

Matimott 11th March 2003 01:31 PM

I use the 488 build and I never had problems with subtitle in sub format...
I use bsi file to automatically load subtitle file.

deanm 11th March 2003 07:59 PM

But i dont think its a problem with bsplayer only, because i cant get subs to work in 'Windows Media Player' either.. the only program i have got subtitles working on is 'DivX Subtitle Displayer'..
So if anyone has any clue what might be the problem, i'd appreciate it very much!

fcs 19th March 2003 12:12 PM

Hi Guest,

I had the same problem when the complete section related to control of the subtitles was greyed..
So, try to do the following:

1. Open BSPlayer
2. Choose movie
3. Right click on the skin of BSplayer, choose option "Load subtitles..", choose subtile file
4. Right click on screen window, choose menu item "Subtitles" and manipulate subtitle options, now they are not greyed.

Have fun.


All times are GMT +1. The time now is 02:17 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20