Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Subtitle problem (vobsub) (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=154)

nasobem 1st July 2002 10:11 PM

Subtitle problem (vobsub)
 
Hi!

I have a problem displaying subtitles in BSPlayer. I ripped them with vobsub (out of GKnot) an have a 32MB file with the .sub suffix. My movie plays back fine in BSplayer, even with dolby digital sound, but when I try to load the subtitle, nothing happens and the "show subtitles" option stays grayed out in the Subtitles... menu. What am I doing wrong? Is vobsub not supported?

Thanks, Frank

LordIntruder 6th July 2002 01:34 AM

A 32Mb file for a single subtitle??????? The most I saw is 6Mo. I assume you are wrong with the size or you ripped 5 subtitles.

So to be able to read subtitles (vobsub format) with BSPlayer is same than you do with WMP. The name of your subtitles must have the same name than your avi. Assuming that you avi is named:

Matrix_CD1.AVI

your subtitles should be:

Matrix_CD1.SUB
Matrix_CD1.IDX

Then you open your avi with bsplayer and it will by itself start subtitles.

xlv600 13th July 2002 01:20 AM

Quote:

Originally Posted by LordIntruder
A 32Mb file for a single subtitle??????? .

:lol: It's not surprising me.
For instance, Armageddon zone 2 -> 2h30 says 25 subtitles, in fact mainly only 11.
Arabic, Japanise or chinese are not included in this one, but you get Hebrew, Greek, Islanska, Polish.
- IDX file 1.8MB
- SUB file 175MB, but "only" 19MB once RARred.


All times are GMT +1. The time now is 08:34 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20