Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Problems with .vob files (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=1722)

bisterfinnen 27th May 2003 08:23 PM

Problems with .vob files
 
I used to let my daughter watch her Lilo & Stitch movie with bsplayer, because it played the movie with swedish speech. After downloading and installing nimo codec pack, my bsplayer wont even play my movie.

My intervideo windvd4 will play the movie, but i can´t get it to play it with swedish speech.

Please help me to

1. restore my bsplayer so that it plays the movie with swedish speech again

2. make my intervideo windvd4 play the movie with swedish speech.

Regards

Stefan

mhanor 27th May 2003 08:40 PM

are you from Romania? :)

bisterfinnen 27th May 2003 08:43 PM

Quote:

Originally Posted by mhanor
are you from Romania? :)

You wish... 8)

mhanor 27th May 2003 08:55 PM

OK! :D
try to remove nimo pack from Add/Remove (Control Panel)

bisterfinnen 27th May 2003 08:59 PM

Quote:

Originally Posted by mhanor
OK! :D
try to remove nimo pack from Add/Remove (Control Panel)

Let´s see.. skip the 10 most obvious tips... i´ve tried that... :shock:

(like removing all my media players and codecs, reinstalling bsplayer, downloading all kinds of codecs and filters). If you don´t know the answer, dont bother answering, it´s just annoying... :?

No hard feelings mate... :P

mhanor 28th May 2003 12:39 PM

Quote:

Originally Posted by bisterfinnen
If you don´t know the answer, dont bother answering, it´s just annoying... :?

No hard feelings mate... :P

:evil: what you are asking is not a part of an exact science like maths!
so if are not open to any sugestions (no matter how stupid they are), then you are on your own.

bisterfinnen 28th May 2003 06:17 PM

k, mate....

Just thought you were playin´me for a fool....

Anyhow i threw in the "no hard feelings" in case you were´nt... :lol:

Either way, i just can´t seem to get a hold on my problems... so do u have any other suggestions?

Regards

Stefan

bisterfinnen 30th May 2003 07:40 AM

Can someone please help me? Does´nt anyone else experience the same problems??

SiriusBlack 30th May 2003 02:14 PM

hello
try:
== ELISOFT ==
http://codecpack.elisoft.net/
http://foros.elisoft.net/
eDonkey/eMule: ed2k://|file|Codec_Pack_de_ELISOFT_v13.505_[www.eshocked2k.com](by_jrdetoro).zip|16330451|DFCD1B5BF68BD2717CAF189 CB256A565|/

bisterfinnen 30th May 2003 03:44 PM

Thx mate, will try that. Downloaded g-spot, it said the movie uses mpeg2 _movie

(S) --> Mediamatics MPEG-2 Splitter --> InterVideo Video Decoder --> (R)

And AC3 audio...

I guess elisoft will fix that??

bisterfinnen 31st May 2003 09:42 AM

Got picture now, no sound though. Have also downloaded and installed ac3filter. The sound-bar is stuck at - 0,01%

How do i do 2 get sound again?

Pls help...

Regards

Stefan

scotty81 31st May 2003 02:13 PM

do you get your swedish speak on a "classic dvd player" ( I mean on tv? )
my problems with playing vob files is that you only get the 1st language ( if the film is shot with english then it's english, I had avalon to play only in some eastern europe language.
I would say that the easiest way to get it in swedish is to encode your vob files to get a divx, choose swedishas language!
you can use divxmachine, easydivx ,Dr divx or the one I use neodivx (it's a french soft! )

that's the easiest way for me. :wink:

bisterfinnen 31st May 2003 04:07 PM

Hi mate...

The problem is, before i downloaded nimo (or what the heck i did) i could see the movie with swedish speech with bsplayer, but now i can´t seem to get it back working again...

Regards

Stefan

scotty81 31st May 2003 06:26 PM

which languages do you have on our dvd? and in which country did you buy it ( it certainly is sweden but!? )
it seems weird it worked before to me anyhow!
can you read it somehow ( whatever language and player )on your computer?
you can still (re)try to ripp it with smart ripper and try after.

bisterfinnen 1st June 2003 07:38 AM

Thx for the advise mate,

I´m not interested in anything else than 2 get this copy working again. That simply cannot be impossible!!

Is´nt there any of the developers reading this forum, that can explain what is happening when the volumebar is stuck in -0,01%?

Regards Stefan

bisterfinnen 1st June 2003 10:22 AM

System restore point... Got rid of the problem, without solving it though. Now i will try 2 install nimo without audio codecs.. What do u think??

Ace 28th June 2003 10:47 AM

well, I had such problems to, and my only resolution is:

uninstall ALL the codecs (Nimo, etc etc) you've installed, go to

http://www.k-lite.tk

Click on Codec Pack on your left, download FULL version, install it with standard options (except bsplayer), and try again. Nimo codec pack just suxx !!

Success,
Ace[/url]


All times are GMT +1. The time now is 09:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20