Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Audio Problem (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=3648)

Snowman 5th January 2004 04:43 AM

Audio Problem
 
Playback of AC3 audio had a low volume with a loud background noise.

Using BSPlayer 1.803
AC3Filter
DirectSound Render

The same file plays fine using PowerDVD or MS media Player.

Suggestions?

Thanks!

BSPeter 6th January 2004 01:04 AM

Check if setting of Output device under "Options"/"Preferences"/"Audio" is e.g. "default direct sound device". (Also that "For AC34 decoding use <AC3Filter> is selected?")
Further check if the different selections/settings (on the various tabs) of AC3-filter correspond to your soundsystem. ([Start] > Programs > AC3filter > AC3filter Config.)
:wink:
(While playing a movie you can also reach filters by right-clicking on the movie after which select "Options"/"Filters"/"Advanced")

Snowman 6th January 2004 07:43 PM

After cycling through all the options, the codec is set to use AC3Filter.

Also cycled through all of the output options & finally set to the default direct output.

Also cycled through the various options in AC3Filter.

None of the settings seem to have made a difference.

The sound level is very low. The background noise could be an artifact of having to turn up the volume to a high level, but I don't think so.

Very confusing since other players seem to handle the files without a problem.


All times are GMT +1. The time now is 01:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20