Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   mpeg audio video sync problems (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=5900)

20th December 2004 12:35 AM

mpeg audio video sync problems
 
When I play a mpeg that i created using tpmgenc the audio and video is out of sync on bsplayer. I have the klite codecs installed in my computer. When i play the same file on the windows media classic player or on powerdvd it plays perfectly. I have been messing around with codecs and settings but can't seem t o get anything to fix it. If someone could help I would really appreciate it.

relic 20th December 2004 12:49 AM

mpeg more info
 
I just wanted to add some more info so someone can help me. This problem occurs with all mpeg files. When I look under options>filters> it shows default direct sound device, ac3 filter, moonlight elecard mpeg2 video decoder,moonlight odio dekoda, moonlight-elecard mpeg2 demultiplexer.

My computer is p3 733 with 128 ram and a nvidia ti4200 video card. The movies used to work fine but now they are always out of sync.

adicoto 20th December 2004 06:11 PM

Did you enabeld in elecard's properties "do postprocess" ? If so, disable it, your computer is too slow for that.


All times are GMT +1. The time now is 05:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20