Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   problem playing if sub subtitles have same name as movie (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=6859)

jureh 7th October 2005 11:19 PM

problem playing if sub subtitles have same name as movie
 
If I have in same folder movie and sub subtitles and if sub subtitles have same name as movie, bsplayer won't play movie. It starts as everything is ok and if movie is loaded, but play does not start.

If subtitles are in different format (srt or txt) it works fine.
If subtitles are in sub format and have different name as movie it works also fine.
If sub subtitles are in different folder and are loaded later it works also fine.

BSPlayer is 1.36.825

I gues there is something wrong in my setings, i just can not find where??

Can somebody help?

THX

BSPeter 8th October 2005 12:07 AM

Read the "green lines" under item (9) of my Help2Help-post.
:wink:

jureh 8th October 2005 02:01 PM

Thanks, found solution in your comment by changing Video rendering Internal Render Overlay (default) into VMR9 Mode 1.

Playing now starts without any problems.

Thanks a lot!
:D


All times are GMT +1. The time now is 04:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20