Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Wrong default audio track in x264 file (*.mkv) (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=8219)

SurlyDuff 10th March 2007 10:31 PM

Wrong default audio track in x264 file (*.mkv)
 
With an x264 video file with 2 audio tracks, BSPlayer always seems to choose the non-default audio track. Both Media Player Classic and Windows Media Player (with K-lite Mega Codec Pack 1.67) choose the correct audio track, but Haali Media Splitter in BSPlayer always chooses the other one. I was just wondering if anybody else is having this problem. I'm using BSPlayer 2.15.943 on Vista Ultimate x86.

extrem101 19th March 2007 03:04 AM

yes, i can totaly affirm that.
i was muxxing some mkv files and wondering what was wrong in my muxsettings, but its a bsplayer bug. :?

adicoto 19th March 2007 08:53 PM

What's happening if you use Gabest mkv spitter instead of Haali's ?
BSPlayer is having some problems with Haali. :wink:

J7N 20th March 2007 06:12 AM

Default attribute gets ignored, BSPlayer plays the first audio stream, the same goes for Media Player Classic.

SurlyDuff 22nd March 2007 06:00 PM

Hmm...seems to work properly with Gabest matroska splitter...very odd. Thanks for the tip:P


All times are GMT +1. The time now is 04:04 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20