Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   a weird "No subtitles found" problem (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=9929)

itooriziu 26th August 2009 10:13 PM

a weird "No subtitles found" problem
 
hey.
when i open a movie (without seperate subtitles) it says "No subtitles found".
then when i try to search again (right click -> subtitles -> check for subtitles online)
it says over and over again "No subtitles found".
But...
when i enter to opensubtitles.org in the browser, and then try to search for online subtitles in bsplayer, it's actually find subtitles.

how can i fix it?
thanks in advance.

BSPeter 26th August 2009 10:43 PM

(1) Version of BS.Player?
(2) OS XP, Vista, Win7?
(3) What is selected under
(rightclick >) Options > Preferences > Subtitles > [Online subtitles]?
:wink:

itooriziu 26th August 2009 11:49 PM

Quote:

Originally Posted by BSPeter (Beitrag 38401)
(1) Version of BS.Player?
(2) OS XP, Vista, Win7?
(3) What is selected under
(rightclick >) Options > Preferences > Subtitles > [Online subtitles]?
:wink:

1. 2.43
2. win 7
3. there's a "online subtitle urls" box which has the site "http://www.opensubtitles.org/xml-rpc" in it, and checked.
and
enable online subtitles - checked
download only if local subtitles are not available - checked
dont shot available subtitle... - not checked

BSPeter 27th August 2009 12:25 AM

Settings seem to be OK.
I understand that if opensubtitles.org is already opened in the browser, it does work.
So I cannot but imagine other than that it is a Win7 issue (which doesn't allow BS.Player to open the url in the browser).
Unfortunately I cannot help you further there.
Maybe adicoto (or Ico-man) can test and/or say something sensible on this.
:wink:

adicoto 27th August 2009 05:30 AM

I will test about the browser.

BSPeter 28th August 2009 10:28 AM

another one: http://forum.bsplayer.com/bug-report...html#post38424
:wink:

Ico-man 1st September 2009 08:28 AM

Are you on adsl or cable internet? Is it possible you connect to internet only after when you start browser (do you get message like "Do you want to work offline or connect to internet" when you start your browser)?

retghy 5th May 2010 05:10 PM

I'm having the same problem with subtitle search, It always says no subtitle found but when you go to the website you can find them.

Happens with any video file, I'm using the latest version available.

Thanks in advanced.

Edit: Oh my, I'm so sorry I just reopened an old thread, the thing is I used the search function and didn't notice the date.

opensubtitles 9th August 2010 04:15 PM

it should be working already, right ?


All times are GMT +1. The time now is 03:42 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20