|
International Main forum For everything you wanted to ask in your own language (non-english) |
| LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
| |||
Va multumesc, cu stima si respect Marius. |
| |||
In principiu, subtitrarea respectiva nu se potriveste cu acea versiune de filom. Poti incerca sa descarci alta subtitrare (care sa aiba exact acelasi nume ca si filmul) de pe site-uriel romanesti de specialitate sau apeland la functia de descarcare automata a subtitrarilor furnizata de BSPlayer. Daca nu ai reusit sa gasesti alta, BSPlayer are optiunea de a decala subtitrarea. Pentru asta trebuie sa apesi combinatia Ctrl + sageata (stanga sau dreapta) in functie de sensul in care e decalata subtitrarea (mai repede sau mai tarziu decat replica din film). |
| |||
Subtitrarea are acelasi nume cu filmul,este downloadat impreuna de pe acelasi site. Dar wow,am reusit sa repar subtirarea cu a 2-a varianta. Cea cu Ctrl + sageata . Iti multumes mult! La revedere.
|
| |||
Adaugare site-uri suplimentare de subtitrari in BSPlayer
Va salut Sunt nou pe forum,am descarcat BSPlayer Pro(cu licenta) de care sunt foarte multumit,totusi as avea nevoie de un ajutor in ceea ce priveste subtitrarile filmelor si anume: La obtiuni>preferinte>subtitrari online(exista 3 site-uri de subtitrari) nu se poate adauga site-uri de subtitrari suplimentare? Va multumesc anticipat! |
| |||
Salut ! Deocamdata nu se pot adauga alte site-uri. Pentru a functiona, site-ul respectiv trebuie sa aiba o anumita structura a bazelor de date si un anumit script instalat. O zi buna. |
| |||
Volumul Vocii
Windows 7. BSPlayer proaspat instalat. Chiar daca volumul de background se aude bine, vocea se aude destul de rau... Ce sugestii imi puteti da? Am umblat pe la filtre, in AC3 si daca ridic volumul vocii de acolo se aude si mai prost...
|
| |||
Am o problema adicoto.. vechea problema, cea cu taiarea subtitrarii de la margine care aparea din cauza la haali. Pana acum 2 zile a mers totul perfect de cand m-ai ajutat ultima oara. Cred ca am facut ceva intr-o seara mai pe intuneric, ca am reusit cumva sa-mi modific panscan-ul custom, era pus pe 1.25... si tot de atunci am probleme iar cu subtitrarile la margine. Jumatate de litera dispare de pe prima linie, si apare pe a 2-a linie... Problema cu panscan am rezolvat-o, dar asta cu subtitrarea imi mananca deja noptile... Mersi. :D |
| |||
Începând din aceasta seara sunt fericitul posesor al unei licențe pro pe o perioada de 1 an! E adevărat ca licența poate fi folosita pe 3 calculatoare? Mulțumesc! |
| |||
Adicoto... upgrade-ul de la v 2 la v3 va fi gratis, dacă licența este valida? Din sursele tale ce știi... trebuia lansata v 3 în toamna, însa iarna bate la ușa și nici gând de lansare.
|
| |||
Din cate stiu eu, ultima specificatie din EULA spunea ca ai dreptul sa instalezi BSPlayer PRO pe oricate calculatoare doresti tu. Versiunile mai noi se pare ca nu vin cu EULA si nici pe site nu gasesc nimic, asa ca sper ca este inca valabila aceasta chestie. Cat despre v3 nu stiu nimic din pacate. |
| |||
de ce atat de mult mister despre versiunea 3? prietenii tai adicoto, nu stiu nimic? sau proiectul a fost lasat de izbeliste? se duce pe apa sambetai asa cum se duce si winamp-ul?
|
| |||
Nu cred ca este niciun mister apropo de versiunea 3. Dupa cum cred ca stii, cam toate softurile sunt anuntate dinainte si apoi descoperim ca depasim termenele anuntate. Eu nu mi-as face griji in privinta asta. Avand in vedere ca v3 fata de v2 este complet rescrisa (la fel cum a fost v2 fata de v1, la randul ei intarziata fata de termenele anuntate) sunt sigur ca au inca probleme pe care nu le-au rezolvat si de aceea inca nu a fost anuntat nimic. Si sunt convins ca nu va fi la fel ca si in cazul Duke Nukem Cat despre Winamp, nu e nicio legatura intre ele. Vina disparitiei Winamp apartine celui care a cumparat Winamp-ul, adica AOL-ului care nu a stiut ce sa faca cu si din el. BSPlayer este inca detinut de cei care l-au proiectat de la bun inceput. |
| |||
Probleme subtitrare
Pana la vers. 2.67 stiam ca trebuie sa selectez CENTRAL EUROPEAN ca sa vad subtitrarile in romana, insa acum imi apar numai partial si restul cu probleme de afisare ... Am incercat si alte playere dar nu sunt probleme cu subtitrarea. O alta intrebare e legata de faptul ca desi descarc kit-ul de pe site-ul oficial, in final imi apare ca instalata tot vers. 2.66 din 21 aug.2013 . De ce oare? Precizez ca rulez player-ul pe un Win7 x64 ... |
| |||
Nu stiu ce este cu aceasta versiune sunt multe voci care posteaza apropo de ea, si nici nu imi apare la descarcare. Cat despre font, este corect, dar si in regional settings in control panel, la non-unicode programs trebuie selectata limba romana. |
| |||
Quote:
cum pot selecta Central European ? Multumesc. |
| |||
Salut ! Ca totul sa fie OK, in Control Panel adauga la regional settings limba romana pentru programele Unicode. Apoi, in BSPlayer, la proprietatile subtitrarii ai pe dreapta, mijloc un drop-down box de unde selectezi Central European. (click dreapta -> optiuni -> preferinte -> subtitrare, aici selectezi pe dreapta FONT si iti apare fereastra cu proprietati). |
Tags |
posts, romanian |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.bsplayer.com/international-main-forum/9156-romanian-posts.html | ||||
Posted By | For | Type | Date | |
Medya, film, YouTube, video, AVCHD ve WebM oynatıcısı, ücretsiz oynatıcı - BS.Player.com | This thread | Refback | 29th February 2016 06:15 PM | |
El reproductor de medios, reproductor de películas, reproductor de YouTube, reproductor de video, reproductor AVCHD, reproductor WebM, reproductor gratis – BS.Player.com | This thread | Refback | 24th February 2016 11:26 AM | |
Der Media Player, Movie Player, YouTube Player, Video Player, AVCHD Player, WebM Player, kostenlose Player - BS.Player.com | This thread | Refback | 6th February 2016 07:32 AM | |
O mídia player, player de filmes, YouTube player, vídeo player, AVCHD player, WebM player, player grátis - BS.Player.com | This thread | Refback | 23rd January 2016 05:16 PM | |
Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, WebM, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 3rd January 2016 09:13 AM | |
Medijski predvajalnik, predvajalnik filmov, YouTube predvajalnik, video predvajalnik, brezplačni predvajalnik, WebM predvajalnik, zastonjski predvajalnik - BS.Player | This thread | Refback | 2nd January 2016 02:53 PM | |
subtitrare - forumi | Najdi.si | This thread | Refback | 22nd July 2015 05:30 PM | |
bs playar | Najdi.si | This thread | Refback | 24th April 2015 03:28 PM | |
subtitrari - forumi | Najdi.si | This thread | Refback | 1st March 2015 11:25 AM | |
muzika download - forumi | Najdi.si | This thread | Refback | 26th February 2015 02:47 PM | |
Odtwarzacz multimedialny, odtwarzacz film | This thread | Refback | 2nd November 2014 04:03 AM | |
Odtwarzacz multimedialny, odtwarzacz film | This thread | Refback | 2nd November 2014 04:03 AM | |
cautare | Najdi.si | Post #0 | Refback | 14th March 2014 03:25 PM | |
Official BS.Player forums - Powered by vBulletin | This thread | Refback | 21st May 2012 08:23 PM | |
Медиаплеер, плеер для фильмов, плеер YouTube, видеоплеер, плеер AVCHD, плеер divx, бесплатный плеер - BS.Player.com | This thread | Refback | 16th January 2012 12:24 PM | |
Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 15th January 2012 02:51 PM | |
Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 15th January 2012 06:55 AM | |
Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 14th January 2012 11:17 AM | |
Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 7th January 2012 07:16 PM | |
El reproductor de medios, reproductor de películas, reproductor de YouTube, reproductor de video, reproductor AVCHD, reproductor divx, reproductor gratis – BS.Player.com | This thread | Refback | 11th November 2011 01:57 AM | |
Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 10th November 2011 08:11 PM | |
Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 8th November 2011 11:38 PM | |
Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 8th September 2011 01:38 PM | |
Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 4th September 2011 03:40 AM | |
El reproductor de medios, reproductor de películas, reproductor de YouTube, reproductor de video, reproductor AVCHD, reproductor divx, reproductor gratis – BS.Player.com | This thread | Refback | 3rd September 2011 04:28 PM | |
Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 29th August 2011 05:08 PM | |
Der Media Player, Movie Player, YouTube Player, Video Player, AVCHD Player, DivX Player, kostenlose Player - BS.Player.com | This thread | Refback | 28th August 2011 05:47 PM |