Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: prut
Forum: Bug Reports And Codecs 27th November 2003
Replies: 45
Views: 12,454
Posted By prut
First movie I tried to open gave me a BSOD. ...

First movie I tried to open gave me a BSOD.
Never had probs like this with the old versions, but both the 800 and 803 of 1.0 crashed my pc quite well.
Unfortunately I didn't write down the error...
Forum: General Talk And Support 17th November 2003
Replies: 1
Views: 2,869
Posted By prut
Perhaps you are using overlay on your tv. Which...

Perhaps you are using overlay on your tv. Which means u'd have to tick the draw subs to overlay surface box in options -> preferences -> subtitles.
Forum: Bug Reports And Codecs 11th November 2003
Replies: 9
Views: 3,768
Posted By prut
It just gave me a BSOD when starting a movie. I...

It just gave me a BSOD when starting a movie. I think it might be related to the use of overlay on my tv-out. With overlay turned off it didn't happen. But it's a wild guess.
I use winXP pro, the...
Forum: Bug Reports And Codecs 11th November 2003
Replies: 9
Views: 3,768
Posted By prut
BSPlayer v1.00.800, Unhandled exception at EIP:...

BSPlayer v1.00.800, Unhandled exception at EIP: 004A6C74
If you click 'Close' application will be terminated.
Please report this info to the author with description what were you doing.
Access...
Forum: Bug Reports And Codecs 19th October 2003
Replies: 5
Views: 2,871
Posted By prut
@BSPeter, I tried some things I found on the...

@BSPeter, I tried some things I found on the forum concerning the BSPfilters.sam file but had no luck. But for some reason now it all suddenly does work. I have no clue why it started working all of...
Forum: Bug Reports And Codecs 9th October 2003
Replies: 5
Views: 2,871
Posted By prut
Re: xvid and avisynth

I have an xvid codec, otherwise mediaplayer wouldn't be able to play it either. I have koepi's built XviD-24062003-1. BSplayer is able to locate it perfectly as well when I load the avi itself, just...
Forum: Bug Reports And Codecs 9th October 2003
Replies: 5
Views: 2,871
Posted By prut
xvid and avisynth

I use bsplayer often to check avisynth scripts. When I open a divx or mpeg1/2 file this gives no problems. However, when I try to open an xvid movie using avisource I only get sound. Mediaplayer 6.4...
Forum: Bug Reports And Codecs 20th September 2003
Replies: 16
Views: 3,700
Posted By prut
Hi, I had the same problem with subs being shown...

Hi, I had the same problem with subs being shown shifted to the right. For me it started after I installed detonator 45.23. I switched back to 44.03 and the problem was solved. Today I installed...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +1. The time now is 08:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20