Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: tyrus13
Forum: Bug Reports And Codecs 5th February 2008
Replies: 6
Views: 43,134
Posted By tyrus13
I downloaded this codec ...

I downloaded this codec

http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Other-VIDEO-Tools/Windows-Media-Player-Codecs-Pack.shtml

and installed it, and it still doesn't work. :cry: I think wmv...
Forum: Bug Reports And Codecs 4th February 2008
Replies: 6
Views: 43,134
Posted By tyrus13
I tried setting the output device to - Default...

I tried setting the output device to
- Default DirectSound
- Default WaveOut Device
- Default Sound: Creative Sound Blaster

None of them work.

Any idea?? :(
Forum: Bug Reports And Codecs 4th February 2008
Replies: 6
Views: 43,134
Posted By tyrus13
The Audio output device is set to Creative Sound...

The Audio output device is set to Creative Sound Blaster PCI (my sound card).

The Filter when playing a wmv file just shows "WMVideo 9 Decoder DMO" and the file name that's playing.

The Filter...
Forum: Bug Reports And Codecs 3rd February 2008
Replies: 6
Views: 43,134
Posted By tyrus13
No audio when playing WMV files.

I never used to have this problem until recently. WMV files will play in BS player, the video works fine, but no audio. When I play these WMV files in Windows Media Player or VLC player, both audio...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT +1. The time now is 05:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20