Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: wash
Forum: Bug Reports And Codecs 24th July 2004
Replies: 2
Views: 8,887
Posted By wash
AC3 audio is often set low by default. Is this...

AC3 audio is often set low by default. Is this what your avi's use? If so go to start -> program files -> ac3 filter -> ac3 filter config and mess with the settings.
Forum: Bug Reports And Codecs 24th July 2004
Replies: 0
Views: 2,783
Posted By wash
avi (divx or xvid) has no sound after ogg/ogm is played

When I have an ogg or ogm file in my playlist followed by an avi file, the avi has no sound. If I close the file (avi) and restart it from my playlist (double-click) it plays fine. It seems to have...
Forum: Bug Reports And Codecs 24th July 2004
Replies: 5
Views: 2,466
Posted By wash
Have you tried doing it the other way around? ...

Have you tried doing it the other way around? (divx file first then the sub file) Thats how I do it and it works fine. Good luck.
Forum: Feature Requests, Feedback And Suggestions 24th July 2004
Replies: 2
Views: 4,832
Posted By wash
Option to open close playlist with main window

When I use BSPlayer I almost always open and use the playlist. It would be cool to have an option for the playlsit to "auto-open". :P
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT +1. The time now is 02:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20