Thread: Romanian posts
View Single Post
  #84 (permalink)  
Old 28th May 2010
DaLiu DaLiu is offline
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: May 2010
Age: 43
Posts: 2
Rep Power: 0
DaLiu is on a distinguished road
Default

Am si eu cateva probleme cu BS Player ultima versiune pe Windows 7 32 biti:

1. Subtitrarile in format .txt le ia decalate chiar daca cu alte programe sunt perfect sincronizate, daca salvez subtitrarea in format .srt merge perfect, in format .txt le decaleaza.

2. Am instalat K-Lite Mega Codec dar BS Playerul instalat dupa acest pack nu recunoaste nici un filtru, daca nu ii dau sa-si instaleze filtrele lui el nu gaseste alte filtre instalate in sistem.

3. Pana nu de mult aveam o versiune veche de BS Player (2.41 parca) la care toate suburile imi erau pozitionate pe bara neagra caci nu imi placea sa le vad pe film, plus ca sunt mai usor de citit pe fond negru, din pacate cu versiunea noua pot sa setez din player sa le pun pe bara neagra dar nu mai dispare subtitrarea de pe ecran, adica daca o linie de subtitrare ar trebuie sa dispara dupa 2-3 secunde ia ramane pe ecran pana vine urmatoarea linie.

4. Desi am dat disable la Aero in Win7 BS Player imi zice la fiecare pornire de film ca mi-a modificat renderu pe EVR, chiar daca il setez din nou pe default la urmatoare pornire imi da acelasi mesaj de eroare cum ca am Aero activat desi nu e.


Multumesc anticipat si daca e posibil ca cineva sa-mi raspunda si mie la aceste intrebari.
Reply With Quote
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20