Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 6th October 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 4
Rep Power: 0
CharlieX is an unknown quantity at this point
Default Subtitles not cleared properly

Hi there!

I've recently changed my graphic card from geforce 2 mx to radeon 7000. But now when I play the movies the subtitles are not cleared. The last displayed subtitle stays on screen indefenetly unit the next subtitle comes along. What's wrong? I had no such problem with the old card.

I'm using no overlay at all, and the drivers are Catalyst 3.7.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 6th October 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Oct 2003
Location: Hungary
Posts: 2
Rep Power: 0
Toto76 is an unknown quantity at this point
Default

Hi!

My problem is the same. I've got a GF2 MX 200. If I use .499 the subtitles aren't cleared. But it works correctly with .493.
Help
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 6th October 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Oct 2003
Location: Hungary
Posts: 2
Rep Power: 0
Toto76 is an unknown quantity at this point
Default

Hi!

My problem is the same. I've got a GF2 MX 200. If I use .499 the subtitles aren't cleared. But it works correctly with .493.
Help
Reply With Quote
Reply

Tags
cleared, properly, subtitles

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 03:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20