Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/index.php)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Subtitles won't work properly (http://forum.bsplayer.com/showthread.php?t=9977)

Geolga9 7th September 2009 03:06 PM

Subtitles won't work properly
 
When I play a .mkv file with custom-made subtitles in WMP, the colors of the subtitles show up perfectly, but when I play the same file in BS Player, the subtitles turn black. Any idea how to fix this?

BSPeter 7th September 2009 04:58 PM

This may be caused by ass/ssa subtitle still being supported less then 100% by BS.Player. What version are you running? You may also try if selection of "Use new subtitle parser/renderer" under (rightclick >) Options > Preferences > Subtitles (>[Subtitle properties]) makes any difference.
:wink:

Geolga9 7th September 2009 05:07 PM

All it did was make the subtitles bigger.

Geolga9 7th September 2009 05:08 PM

V 2.43

Geolga9 7th September 2009 08:36 PM

I'm using version 2.43 and the file type I'm trying to use is a .mkv h264

adicoto 7th September 2009 10:06 PM

Windows Vista, using EVR ? (rightclick -> options -> video -> video rendering)

Geolga9 7th September 2009 10:19 PM

Quote:

Originally Posted by adicoto (Beitrag 38537)
Windows Vista, using EVR ? (rightclick -> options -> video -> video rendering)

Vista. I am using EVR. What should I change it to?

adicoto 8th September 2009 06:19 AM

If you have Aero enabled, you can change to VMR9 or 7. If not, I sugest internal renderer (default).
Changing the rendering engine won't affect your computer or your software. You can select one by one and see which is the best on your computer configuration.


All times are GMT +1. The time now is 04:09 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20