![]() |
|
International Main forum For everything you wanted to ask in your own language (non-english) |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
| |||
![]()
Am si eu o problema cu bsplayer cu windows vista, de ceva vreme nu mai pot vedea nici un film pe el si se deschide o fereastra mica si pune: "An error occurred in the aplication." si pot da clik pe urmatoarele : "send bug report" "show bug report" "continue application" "restart application" "close application" .Indiferent pe care dau nu merge sau nu raspunde sau se blocheaza. Va rog daca poate cineva sa ma ajute.Multumesc. ![]() |
| |||
![]()
Spune-mi te rog ce versiune de BSPlayer folosesti. Poti localiza, la ce fisiere apare ? AVI ? MPEG ? MKV ? sau e indiferent ? poti sa postezi aici o imagine cu acea eroare ? Sau continutul ei ? Trimite raportul, ca sa ajunga la dezvoltatori. Ii va ajuta mai departe. |
| |||
![]()
Click dreapta -> optiuni -> preferinte -> subtitrare -> font > script si aici alegi central european. Pentru ca si interfata sa-ti apara corect in limba romana, trebuie sa setezi suportul pt limba romana in windows. Pentru asta te duci in control panel -> regional.... selectezi limba romana si romania si apoi mergi la tab-ul advanced unde alegi la non-unicode limba romana. O sa ceara probabil restart. Gata. |
![]() |
Tags |
posts, romanian |
| |