![]() |
|
International Main forum For everything you wanted to ask in your own language (non-english) |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
| |||
![]()
BUNA Puteti sa-mi spuneti cum pot vedea 34 fisere .avi unul dupa altul ce stiu eu este cea CD1 CD2 CD3 Alta metoda mai este "fara list file" numai cu denumirea de la .avi pot scrie si alceva in loc de CD1 CD2 CD3 Varianta pentru suptitrari este buna dar as dori sa incerc si celelante din foldarul Subs suptitrari daca as putea sa apas pe o tasta "Next suptitrari" mai avansat sa se si vada cum se muta pe fiecare suptitrare prin apasarea tastei Culoarea la meniu imi placea cum era inainte nu avem optiune de alege cum ne place culoarea la meniu Astept pareri si raspunsuri. ![]() |
| |||
![]()
Cea mai simpla solutie de a vedea fisierele unul dupa celalalt este de a crea un playlist. Click dreapta -> playlist -> click dreapta -> adauga folder. De asemenea, daca tin bine minte, daca in folder se afla fisierele FilmS01E01.avi FilmS01E02.avi . . . FilmS01E21.avi samd, BSPlayer le considera automat unul in continuarea celuilalt si le va reda pe rand. In plus, asigura-te ca este activata functia "repeta toate" In optiuni -> preferinte -> alocare taste, se poate aloca o tasta (care nu este deja ocupata) pentru functia "ciclu intre subtitrari" care va aduce pe ecran pe rand, toate subtitrarile disponibile in acel folder. Mai exista optiunea de a folosi si o subtitrare secundara care se pozitioneaza in partea de sus a ecranului (click dreapta -> subtitrare -> subtitrare secundara Cat despre "culoarea la meniu inainte" nu stiu la ce se refera. BSPlayer accepta skin-uri, kit-ul de instalare vine cu 5 din ele, altele pot fi descarcate de pe site la sectiunea skin. De asemenea mai exista optiunea de a dezactiva skin-ul in optiuni -> preferinte -> dezactiveaza ferestre cu skin. |
![]() |
Tags |
posts, romanian |
| |