![]() |
|
International Main forum For everything you wanted to ask in your own language (non-english) |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
| |||
![]()
Am reusit sa fac sa mearga 01-77 formate .avi unul dupa altul [Movie] Title=Yi San Directory=. Yi_San_01.avi Yi_San_02.avi Yi_San_03.avi Yi_San_04.avi Yi_San_05.avi Yi_San_06.avi Yi_San_07.avi ex: este pentru 01-07 formate .avi 1) Scrieriti numele filmului cum scrie mai sus " Yi_San_01.avi ", in notepad 2) Salvati fisierul cu terminatia .bsl 3) Fiserul salvat trebuie sa se afle in acelas folder unde se alfla fiserele .avi sau 1) editati un fiser .bsl cu notepad Vor aparea toate in PlayList ![]() ![]() ![]() Mii de multumiri lui adicoto care m-a ajutat sa inteleg mai bine BS.Player. |
| |||
![]()
Va salut Sunt nou pe forum,am descarcat BSPlayer Pro(cu licenta) de care sunt foarte multumit,totusi as avea nevoie de un ajutor in ceea ce priveste subtitrarile filmelor si anume: La obtiuni>preferinte>subtitrari online(exista 3 site-uri de subtitrari) nu se poate adauga site-uri de subtitrari suplimentare? Va multumesc anticipat! |
| |||
![]()
Salut ! Deocamdata nu se pot adauga alte site-uri. Pentru a functiona, site-ul respectiv trebuie sa aiba o anumita structura a bazelor de date si un anumit script instalat. O zi buna. |
| |||
![]()
Windows 7. BSPlayer proaspat instalat. Chiar daca volumul de background se aude bine, vocea se aude destul de rau... Ce sugestii imi puteti da? Am umblat pe la filtre, in AC3 si daca ridic volumul vocii de acolo se aude si mai prost...
|
![]() |
Tags |
posts, romanian |
| |