![]() |
|
International Main forum For everything you wanted to ask in your own language (non-english) |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
| |||
![]() Quote:
![]() |
| |||
![]()
Probabil exista un conflict cu driverele placii video. Din experienta mea, acest mod de randare este cel mai bun, dar nu e obligatoriu sa-l folosesti. Incearca si alte optiuni, cum ar fi VMR sau overlay mixer.
|
| |||
![]()
Am o problema adicoto.. vechea problema, cea cu taiarea subtitrarii de la margine care aparea din cauza la haali. Pana acum 2 zile a mers totul perfect de cand m-ai ajutat ultima oara. Cred ca am facut ceva intr-o seara mai pe intuneric, ca am reusit cumva sa-mi modific panscan-ul custom, era pus pe 1.25... si tot de atunci am probleme iar cu subtitrarile la margine. Jumatate de litera dispare de pe prima linie, si apare pe a 2-a linie... Problema cu panscan am rezolvat-o, dar asta cu subtitrarea imi mananca deja noptile... Mersi. :D |
| |||
![]()
Adicoto... upgrade-ul de la v 2 la v3 va fi gratis, dacă licența este valida? Din sursele tale ce știi... trebuia lansata v 3 în toamna, însa iarna bate la ușa și nici gând de lansare.
|
| |||
![]()
Din cate stiu eu, ultima specificatie din EULA spunea ca ai dreptul sa instalezi BSPlayer PRO pe oricate calculatoare doresti tu. Versiunile mai noi se pare ca nu vin cu EULA si nici pe site nu gasesc nimic, asa ca sper ca este inca valabila aceasta chestie. Cat despre v3 nu stiu nimic din pacate. |
| |||
![]()
de ce atat de mult mister despre versiunea 3? prietenii tai adicoto, nu stiu nimic? sau proiectul a fost lasat de izbeliste? se duce pe apa sambetai asa cum se duce si winamp-ul?
|
![]() |
Tags |
posts, romanian |
| |