Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12th April 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3
Rep Power: 0
guyanese is an unknown quantity at this point
Default Application Error

"The instruction at "0x00000000" reference memory at "0x00000000". The memory could not be "read"."
"Click in OK to terminate the program"
"Click on CANCEL to debug the program"


Help me please
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 15th April 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3
Rep Power: 0
guyanese is an unknown quantity at this point
Default

help me please
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 20th April 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3
Rep Power: 0
ch00ch002u is an unknown quantity at this point
Default

You need to say a little more about the problem:
What system are you running?
What are the steps for you to reach this bug? (So someone else can reproduce it and tell if it's fixed)

Unfortunately, hex numbers mean absolutely nothing to people.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 21st April 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3
Rep Power: 0
guyanese is an unknown quantity at this point
Default

Well i am runing W2K... I downlaod BSPLAYER and all aplicable codecs to play an ogm file. I then load a file and i get the error message that was pasted above. If i click ok it will quit the movie playing.. If i clcik canel it will debug it if i have Visual basic installed... I usually move teh error msg to the side and letteh movie play.. but the msg s still there.. what do i do
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 9th May 2003
zeo zeo is offline
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3
Rep Power: 0
zeo is an unknown quantity at this point
Default

I had the same problem in both bsplayer and windows media player. I reinstalled the ogg vorbis codec and now it works fine again.

You can find it here:
http://tobias.everwicked.com/oggds.htm
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 9th May 2003
zeo zeo is offline
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3
Rep Power: 0
zeo is an unknown quantity at this point
Default

Sorry. It seems like I was too hasty here. It now works in windows media player but not in bsplayer (0.86). Perhaps windows media player ignores the null pointer.

I noticed another thing. The version number is 0.85 in the base skin but 0.86 in the "about". oh well..=)
Reply With Quote
Reply

Tags
application

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 03:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20