Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 22nd June 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
slobapet is an unknown quantity at this point
Default Audio problem

Need help. When I play divx movie with mp3 sound after 25-30 min it is noticeable diference in timing. Sound goes in front of picture. And only when I watch it on TV. On PC is OK. But when it is encoded with AC3 there are no problems. Can I somehow fix this? My cable is 5m long
S-Video.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 22nd June 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 29
BSPeter is on a distinguished road
Default

Seems at first sight a hardware problem but perhaps is codec-related!
Perhaps try an audio/video transmitter/receiver combination (like I'm using) instead of a rather long cable?

Another idea is that you're using an audio codec which is not entirely up to his task. Do you happen to know which one you have? You may check (with movie playing) through rightclick > Options > Filters > advanced.
(If you're looking in Windows configuration: oddly the codecs installed are shown under Window's hardware of sound/multimedia)
Another thing you could perhaps try is to set "Process priority" of BSPlayer a bit higher: rightclick > Options > Preferences > General
(Process priority can be set there just north-east of [Close] button)
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 22nd June 2004
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 53
Posts: 5,223
Rep Power: 29
adicoto is on a distinguished road
Default

First of all, please tell us about your hardware, like CPU and video card, if you use overlay or RGB mode, what set of drivers do you use, and if you use clone mode or extended desktop.
The length of the cable has nothing to do with it. Just with the quality. If the cable is too lpng, too much signal is lost and picture quality is affected.
Do you have DivX 3.11 installed ? It contains one of the best MP3 codec.
Do you have a codec pack installed ?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 23rd June 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
slobapet is an unknown quantity at this point
Default

Hardware AMD 2400+, ATI RADEON 9200 SE, Gigabyte kt400.
I have many codecs and I think that is the problem. (Ace mega codec pack). But after uninstalation nothing is better. I think only way is
FORMAT
Reply With Quote
Reply

Tags
audio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 02:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20