Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Answered And Solved Questions (http://forum.bsplayer.com/answered-solved-questions/)
-   -   Problems with the registry in version 2.50 (http://forum.bsplayer.com/answered-solved-questions/10107-problems-registry-version-2-50-a.html)

Grendel 25th October 2009 04:20 PM

Problems with the registry in version 2.50
 
Hello!

I have the Professional version and until now I have not had problems.

The subject is that it had installed version 2.43 and when installing version 2.50 is no way of which accepts my registry and my code of registry.

It does not give any error, but whenever attempt to put some film, me returns it to ask, is reinitiated the program and the same, one and another time. What I can do?

One more a thing. I have returned to version 2.43 and without problems. My license of expired use in March of the 2.010.

I have Windows Vista Ultimate 64 bits. Thanks.

adicoto 25th October 2009 07:50 PM

Follow the link:

http://forum.bsplayer.com/general-ta...n-problem.html

sena69tor@yahoo.com 26th October 2009 04:05 PM

New customer Paid for 250 Pro.
Help ! Vista64 OS; Registration problems. have downloaded and entered code several times (6) using the default locations.
Have asked for new Licensee # and keep getting the same one received at the start. This morning downloaded the 1017.26 of 250 Pro; asked for new # from web site and received the same code and when entered, same result BUT I am using the defaults during the install. Appreciate any help.

thanks

Ico-man 26th October 2009 04:33 PM

We have sent you new license key, give it a try.


All times are GMT +1. The time now is 02:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19