Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   BSPlayer 2.50 Build 1017, Windows 7 & Display Turning OFF (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/10370-bsplayer-2-50-build-1017-windows-7-display-turning-off.html)

kukubau 6th December 2009 09:38 AM

BSPlayer 2.50 Build 1017, Windows 7 & Display Turning OFF
 
Hi

I installed BSPlayer 2.50 build 1017 in Windows 7 x86 and I stumbled upon an annoying issue.

Very often BSPlayer turns off the display when viewing multiple videos sequentially, that are added to playlist. Right after one clip ends and the next one starts, the display just turns off with the led blinking.

I want to mention that the Power Options are NOT to blame. The Power Scheme is set to High Performance with everything on.(Display is set to turn off after 25 minutes, Hard disk-never, everything else full power.)

The issue occurres in BsPlayer when it skips to another video from the play list after the first clip ended. Most of the videos are over 35 minutes long(TV series) and the display should not turn itself off while bsplayer is running.

What the heck is going on?

Is there a hidden setting I have to tweak inside BSPlayer to stop it doing that?

Greets.

adicoto 6th December 2009 12:05 PM

Seems like your playlist is modifying screen resolution. My advice will be to delete bsplayer's config files from Users\yourusername\appdata\roaming\bsplayer

kukubau 6th December 2009 11:56 PM

Do I have to do this every time ?!?!

Thanks.

adicoto 7th December 2009 07:20 AM

I don't know, this is the first report concerning such an issue. If this solves the problem, maybe the team will pinpoint the source of the problem and solve it. And maybe upgrading to the last build will also be a good iceea.

kukubau 7th December 2009 12:05 PM

Send the word to the dev team, please!

adicoto 7th December 2009 01:06 PM

They read the forum on regular basis.

kukubau 25th December 2009 03:44 PM

It seems that this issue hasn't been fixed even in the latest beta.

Please fix this!

Maxinjo 6th January 2010 08:15 AM

Please fix this because it is anoying!

Deleting bsplayer.xml from user folder does not help!


All times are GMT +1. The time now is 09:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20