Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   General Talk And Support (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/)
-   -   BSPlayer not synching sound (http://forum.bsplayer.com/general-talk-support/116-bsplayer-not-synching-sound.html)

chipzoller 26th June 2002 07:02 PM

BSPlayer not synching sound
 
I have been using BSPlayer because it seems like a good utility. The only problem is, for one, my movies used to look nice and crisp before I formatted my computer, but now, they don't. I have the latest DivX Pro codec as well as the latest ffdshow filters installed. I have turned all the options on in the DivX playback section.

Two, I have been encoding the James Bond series. So far, I have only done four movies: Dr. No, Goldfinger, From Russia with Love, and the Living Daylights.

When I play the first three movies, they play fine (except the quality isn't as good as it has been) and The Living Daylights sound is not synched up. When I play it in WMP, it is fine. What is the problem here?

I have Overlay Mode 2 selected.



thanks,



chip

lokety 27th June 2002 03:46 AM

I'm using BSPlayer 0.85 on an Acer laptop, Pentium III 800MHz, ATI Rage Mobility-M1 AGP, 1024x768 16-bit resolution. I get audio lagging for a low motion DivX MPEG4 512x384 24 bit 174Kb/s video and MPEG1 Layer 3, 48KHz, 128Kb/s audio movie.

I've installed DivX ;-) MPEG-4 and DivX 5.02 codecs. Any ideas?


All times are GMT +1. The time now is 07:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20